Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Finlanda vs Danemarca ponturi pariuri și pronosticuri 10.09.2023

Duminică, în data de 10 septembrie, cu începere la ora 19:00, se va juca partida dintre Finlanda și Danemarca, ce contează pentru runda cu numărul 6 din calificările EURO 2024, urmând să se desfășoare pe “Helsinki Olympic Stadium”. Meci echilibrat?
Finlanda vs Danemarca
September 10,2023
19:00

Ponturi Finlanda vs Danemarca

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Finlanda vs Danemarca

Se anunță un meci interesant, asta pentru că Finlanda este surpriza plăcută din grupă și se dovedește a fi un adversar incomod. De partea cealaltă, Danemarca nu a impresionat până acum, însă rămâne mare favorită la victorie. Mă aștept la un joc echilibrat, iar recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Finlanda

  • Finlanda a început cu stângul calificările pentru EURO 2024 și a pierdut chiar cu Danemarca (3-1), însă și-a revenit și a câștigat următoarele 4 jocuri: 0-1 cu Irlanda de Nord, 2-0 cu Slovenia, 6-0 cu San Marino și 0-1 cu cei din Kazakhstan.
  • „Bufnițele” sunt în prezent pe primul loc în grupă, cu 12 puncte, fiind în cărți pentru merge la turneul final.
  • Trebuie spus faptul că Finlanda a câștigat o singură dată în istorie cu Danemarca intr-un meci oficial. Se impune din nou? 5.80 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Hradecky – Hoskonen, Ivanov, Jensen – Alho, Kairinen, Schuller, Niskanen – Antman, Pohjenpalo, Pukki

Danemarca

  • Danemarca are o singură înfrângere în 5 runde, cu cei din Kazakhstan, scor 3-2. Apoi, a câștigat cu Finlanda, San Marino și Irlanda de Nord, iar cu Slovenia a încheiat la egalitate.
  • Naționala pregătită de Kasper Hjulmand se află pe locul secund în grupă, cu 10 puncte, având ceva emoții în ceea ce privește calificarea la EURO 2024.
  • „Alb-roșii” domină clar duelurile directe cu Finlanda (5 victorii în 7 întâlniri). Un nou succes primește o cotă de 1.66!

ECHIPA PROBABILĂ: Schmeichel – Larsen, Kjaer, Andersen, Maehle – Jensen, Hojbjerg, Eriksen – Olsen, Hojlund, Poulsen

Pariază pe COTA 1.70 la Unibet!

Plasează pariul