Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Fenerbahce vs Zimbru Chișinău ponturi pariuri și pronosticuri 26.07.2023

Meciul dintre Fenerbahce și Zimbru Chișinău se joacă miercuri, 26 iulie, în turul II preliminar din Conference League. Partida tur va avea loc pe „Sukru Saracoglu Stadium”, cu începere de la ora 21:00. Meci ușor pentru turci?
Fenerbahce vs Zimbru Chișinău
July 26,2023
21:00

Ponturi Fenerbahce vs Zimbru Chișinău

ambele marchează - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Fenerbahce vs Zimbru Chișinău

Diferența de valoare și experiență între cele două cluburi este uriașă. Mă aștept ca Fenerbahce să rezolve calificarea încă din tur, asta pentru că Zimbru Chișinău este un adversar modest. Recomand pronosticul „1 & peste 3.5 goluri”, la o cotă de 1.85 la Winmasters.

Fenerbahce

  • Fenerbahce este vicecampioana Turciei. Este la primul joc oficial în actuală stagiune.
  • În perioada de mercato, Fenerbahce a reușit câteva transferuri cu nume, precum Dusan Tadic sau Edin Dzeko. Astfel, nu ar trebui să aibă probleme cu Zimbru Chișinău.
  • În sezonul precedent, Fenerbahce ajungea până în optimile Europa League, acolo unde era eliminată greu de Sevilla, cea care a și câștigat competiția.

Zimbru Chișinău

  • Zimbru Chișinău a disputat deja un tur preliminar în Conference League. Moldovenii au trecut greu de La Fiorita (1-1 în tur și 1-0 în retur).
  • Locul 3 în ediția precedentă din Moldova, campionatul intern încă nu a început. Astfel, jocurile europene sunt singurele oficiale din ultimele două luni.
  • Poate Zimbru Chișînău produce surpriză? 41.00 este cota!

Pariază pe COTA 1.85 la Winmasters!

Plasează pariul