Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Santa Coloma vs Penybont ponturi și pronosticuri 20.07.2023

De la ora 18:00, joi, 20 iulie, Estadi Comunal din Andorra la Vella gzduiește meciul dintre FC Santa Coloma și Penybont, meci din manșa secundă a primului tur preliminar Europa Conference League. 1-1 a fost scorul înregistrat în urmă cu o săptămână.
FC Santa Coloma vs Penybont
July 20,2023
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Santa Coloma vs Penybont

Vă recomand victorie FC Santa Coloma, cotă 2.25 la Superbet. Îmi motivez alegerea prin simplul fapt că formația gazdă are experiență mai mare la acest nivel, iar jocul prestat de Penybont în prima manșă nu a fost unul senzațional care să îi ofere speranță la calificare.

Ponturi FC Santa Coloma – Penybont

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

FC Santa Coloma

  • Provenită dintr-un fotbal care lasă mult de dorit atât la nivel de echipă de club, dar și la nivelul echipei naționale, FC Santa Coloma a reușit să deschidă scorul în tur.
  • Mario Mourelo a reușit să fructifice acțiunea pe care a avut-o și în minutul 36 și-a trecut numele pe tabela de marcaj. Este abia primul său gol în cupele europene din postura de jucător al FC Santa Coloma.
  • Ce e drept, formația din Andorra nu a dat înapoi nici după ce a deschis scorul. În afară pierderii posesiei în repriza secundă, aceasta a fost destul de curajoasă la toate capitolele.

Penybont

  • Jocul galezilor de la Penybont nu a impresionat, cu toate că au avut statut de gazde. Cu toate acestea, evoluția ei a fost timidă și dovadă faptul că a alergat aproape 30 de minute până să restabilească egalitate.
  • Chris Venables, veteranul echipei a reușit să înscris golul de 1 la 1și astfel să stabilească scorul final. Mijlocașul ajuns la aproape 38 de ani a fructificat o acțiune pe care a avut-o pe cont propriu.
  • Urmează o primă deplasare grea pentru Penybont, formație care s-a înființat abia în 2013 și sezonul acesta a debutat în cupele europene.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul