Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Basel vs Tobol ponturi și pronosticuri 27.07.2023

Începând cu ora 20:30, FC Basel și Tobol vor juca în turul II preliminar al Europa Conference League. Meciul de joi se va juca pe St. Jakob-Park și reprezintă prima manșă.

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Basel vs Tobol

Cu o vastă experiență în cupele europene, dar cu un lot care lasă de dorit, FC Basel va avea probleme destul de mari și nu m-ar mira să vedem goluri. Peste 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1,57 la Superbet.

Ponturi FC Basel – Tobol

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

FC Basel

  • Cu o vastă experiență în cupele europene și peste 266 de meciuri la activ în cupele europene, FC Basel pleacă cu prima șansă.
  • FC Basel a debutat în sezonul competițional în urmă cu aproape o săptămână. Formația de pe St. Jakob Park a jucat la finalul săptămânii trecute în etapa I din campionatul intern.
  • Meciul de pe terenul lui St. Gallen a lăsat mult de dorit și drept urmare a fost pierdut. Cu 2-1 s-a impus formația gazdă, iar singurul gol al echipei Basel s-a înscris din partea lui Fabian Frei

Tobol

  • Clubul din Kazahstan este apărut de 56 de ani în fotbal, dar în cupele europene a început să joace cu regularitate în ultimele sezoane.
  • A participat în turul I preliminar al Europa Conference League 2023-2024 și a ieșit cu bine în fața finlandezilor de la Honka.
  • Dubla manșă sa decis în meciul pe care l-a jucat pe terenul propriu. 2-1 a fost scorul la general, același scor care s-a înregistrat în meciul din Kazahstan.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul