Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Ballkani vs Sivasspor ponturi și pronosticuri 13.10.2022

FC Ballkani și Sivasspor se duelează în cadrul rundei cu numărul 4 din Grupa G a Europa Conference League. Partida are loc cu începere de la ora 22:00.
FC Ballkani vs Sivasspor
October 13,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat FC Ballkani vs Sivasspor Superbet.

Campionatul din Kosovo a început și evoluția lui FC Ballkani este la un alt nivel. a demonstrat asta ți în duelul din turul cu Sivasspor, motiv sa mă aștept să termine meciul neînvinsă. 1X este recomandarea mea, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi FC Ballkani – Sivasspor

1X - Cota 1.57⭐
Pariază acum

FC Ballkani

  • Eșecul cu Slavia Praga a readus-o la viață pe FC Ballkani, iar în următoarele cinci dueluri a fost mereu peste adversarii pe care i-a întâlnit.
  • În urmă cu o etapă a jucat bine pe terenul propriu, iar scorul meciului cu Malisheva a fost 2-1. Tot în urma unei partide spectaculoase s-a impus si în Turcia.
  • Sivasspor – FC Ballkani a fost 3-4, iar datorită rezultatului a urcat pe prima poziție în Grupa G, acolo unde are 4 puncte, tot atâtea câte au și celelalte trei colege.

Sivasspor

  • În etapa trecută a avut ocazia să urce pe prima poziție și totodată să și-o consolideze, dar a suferit primul eșec al acestei faze.
  • Sivasspor a căzut pe 2, cu 4 puncte, doar golaverajul face diferența între cele patru componente ale Grupei G din Europa Conference League.
  • După trei înfrângeri suferite în toate competițiile, Sivasspor a reușit să pună încă trei puncte în dreptul ei. A câștigat cu 2-0 pe terenul lui Basaksehir.

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul