Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Estonia vs Malta ponturi si pronosticuri 23.09.2022

Vineri seara, incepand cu ora 19:00, ora Romanei, Estonia si Malta se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 5 din Liga D. se joaca la Tallin, pe A. Le Coq Arena.
Estonia vs Malta
September 23,2022
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Estonia vs Malta

Nu are ce pierde Malta si nu o vad sa stea la cutie in acest duel, fiind doar unul dintre motivele pentru care va recomand peste 1.5 goluri, cota 1.42 la Superbet.

Ponturi Estonia – Malta

sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Estonia

  • In runda anterioara a reusit sa obtina victoria chiar impotriva Maltei pe care a depasit-o cu scorul de 2-1, cu toate c-a avut rol de echipa vizitatoare.
  • Selectionata Estoniei se afla pe primul loc in Grupa 2 din Liga D, acolo unde are maximum de puncte dupa cele doua confruntari.
  • Cealalta echipa din grupa de trei formatii este San Marino. Duelul dintre Estonia si San Marino a fost castigat la pas, scor 2-0 si acum are 6 puncte, la egalitate cu Malta, dar cu un meci mai putin.

Malta

  • echipa mica prin definitie, Malta se afla pe locul al doilea in Grupa 2 din Liga D, acolo unde a strans sase puncte si este egala Estoniei.
  • Cele sase puncte acumulate de Malta in aceasta grupa au venit dupa dubla mansa contra selectionatei statului San Marino.
  • A fost 2-0 in tur si 1-0 in cea de-a doua mansa. Totusi, partea buna este faptul ca a reusit sa inscrie cel putin un gol in fiecare dintre dueluri.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Liga Natiunilor!

Plasează pariul