Estonia - Finlanda. Ponturi pariuri și cote

O partidă care creează mai puțin interes în rândul urmăritorilor acestui sport este cea dintre Estonia și Finlanda, formații ce fac parte din League C, ce se vor duela începând cu ora 21:45 pe A. Le Coq Arena din Talinn.
estonia finlanda

Estonia pornește cu șansa a doua în această seară contra finlandezilor datorită unui lot ce nu se prezintă la același nivel ca al combatantei, însă terenul propriu poate juca un factor decisiv în privința rezultatului de pe tabelă la final. Selecționata condusă de pe bancă de Reim a încercat de la campanie la campanie să crească progresiv în privința calității jocului însă de multe ori lipsa capacității sau a talentului în rândul fotbaliștilor depășește orice calcul realizat de staff-ul naționalei. Liga Națiunilor a început destul de slab pentru estonieni care au pierdut ambele jocuri, cele în fața Greciei și chiar Finlandei, ambele la un scor de 0-1. În ambele partide lucrurile nu au stat chiar atât de rău pentru fotbaliștii estonieni însă rezultatul de la final nu i-a ajutat nici în privința clasamentului și nici în privința unui moral mai ridicat înaintea altor partide ce urmează.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Finlanda este într-o ascensiune alături de celălalte naționale nordice și speră să ajungă la un nivel cât mai înalt în următorii ani deoarece se observă totuși o dezvoltare atât la nivel de selecționată cât și ca academie de noi talente, lucru ce o va ajuta enorm în viitorul apropiat. Selecționata condusă de Kanerva nu a reușit să surprindă sub nicio formă la campania de calificare pentru CM, acumulând doar 9 puncte din cele 30 puse în jos, și fiind astfel la 11 distanță de un loc la baraj, o diferență enormă care însă poate fi disiminată în următorii ani dacă deciziile cu privire la descoperirea de noi talente finlandeze vor da roade. În noul format, selecționata alb-albastră a reușit să acumuleze nu mai puțin de 2 victorii, în fața Ungariei și Estoniei, chiar contra adversarului cu care se va duela în această seară. Jocul prestat de nordici nu s-a ridicat la nivelul unuia spectaculos însă extrem de bine conturat din punct de vedere defensiv chiar dacă adversarii nu au fost printre cei mai puternici.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Estonia – Finlanda

Nordicii sunt favoriți conform cotelor oferite de bookmakeri în privința rezultatului din această seară, însă lipsa unui gol marcat de către gazde cât și a unui rezultat pozitiv ar putea influența scorul din această seară și să asistăm totuși la o surpriză care însă nu ar fi chiar atât de mult considerată. Estonia a surprins plăcut pe tărâm nordic ultima oară prin cele 15 ocazii pe care le-au avut, lucru ce denotă faptul că în această seară putem miza pe un gol marcat de către selecționata lui Reim și implicit pe un rezultat pozitiv.

Pont pariuri Armenia - Macedonia