Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elveția vs România ponturi pariuri și pronosticuri 19.06.2023

Luni, în data de 19 iunie, cu începere la ora 21:45, România se va deplasa în Elveția, într-o partidă extrem de importantă din cadrul preliminariilor Campionatului European, aceasta urmând să se desfășoare pe "Swissporarena" din Luzern.
Elveția vs România
June 19,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elveția vs România

Diferența dintre cele două naționale este uriașă, Elveția fiind mult peste naționala noastră din punct de vedere al valorii, dar și al experienței. Așadar, în mod normal, ar trebui obțină victoria în această confruntare, mai ales joacă acasă, unde suporterii vor avea cu siguranță un rol important. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.44 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Elveția – România

Ambele marchează - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Elveția

  • După cum era de așteptat, pornește ca favorită certă în această confruntare, fiind fără îndoială o națională net superioară, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde este foarte greu de învins.
  • Elvețienii au în palmares o mulțime de turnee finale, iar cel mai probabil își vor trece în cont și Campionatul European din Germania care se va disputa anul viitor, având în vedere faptul aceștia domină clar în grupă, având punctaj maxim după trei etape.
  • După victorii clare cu Belarus și Israel, cu care a marcat opt goluri, fară primească vreunul, națională Elvetiei s-a chinuit cu Andorra, în deplasare, câștigând doar cu 1-2. Acest rezultat a stârnit o mulțime de reacții negative, ceea ce ar trebui le dea jucătorilor un impuls, așa în mod normal ar trebui joace mult mai motivați în disputa cu România.

ECHIPA PROBABILA: Sommer; Lotomba, Akanji, Schar, Rodriguez; Freuler, Zakaria, Xhaka; Amdouni, Seferovic, Vargas

România

  • Este o națională modestă, care nu mai impresionează de ani buni, ba chiar am putea spune dezamăgește, dacă ne raportăm la rezultatele din ultimii ani. Este mult sub nivelul adversarei sale, astfel bookmakerii au toate motivele o dea ca outsideră în această înfruntare, mai ales joacă în deplasare.
  • „Tricolorii” se țin bine în această campanie de calificare, ocupând locul secund în grupă, ce-i drept, după doar trei etape disputate. Speră la revenirea la EURO după o pauză de opt ani, având o șansă bună, luptându-se cu Israel și Kosovo pentru locul secund, care duce direct la turneul din Germania.
  • România a început preliminariile cu două victorii, jucând cu Andorra și Belarus, outsiderele grupei, câștigând cu 0-2, respectiv 2-1. În ultimul joc, naționala noastră s-a deplasat în Kosovo, unde nu a impresionat, însă a plecat cu un punct, după o remiză albă.

ECHIPA PROBABILA: Moldovan; Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț; Marin, Baluță, Stanciu; Moruțan, Pușcas, Man

Pariază pe Cota 1.44 la Betano!

Plasează pariul