Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Elveția vs Israel ponturi pariuri și pronosticuri 28.03.2023

În cadrul etapei a doua din preliminariile Campionatului European din 2024 se va juca partida dintre Elveția și Israel, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 28 martie, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Stade de Geneve".
Elveția vs Israel
March 28,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Elveția vs Israel

Elveția este net superioară adversarei sale, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, aceasta având de asemenea și pretenții foarte mari, vizând câștigarea grupei și, implicit, calificarea directa la EURO 2024. A strălucit în primul joc, impunându-se clar în Belarus, așa ne așteptăm aibă o evoluție solidă și în aceasta înfruntare, chiar dacă adversarul este unul mai valoros, dar cum aceasta joacă acasă, ar trebui se impună lejer. Așadar, pariem în consecință, pe varianta ” gazdele căștiga și peste 1,5 goluri”, într-o cotă de 1.55 oferită de Betano.

Ponturi Elveția – Israel

3-0 Alcaraz - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Elveția

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, este favorită certă în această confruntare, ceea ce era și normal de altfel, fiind net superioară adversarei sale, din orice punct de vedere, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Elvețienii au multa experiență în turneele finale, având în vedere faptul în ultimele două decenii au jucat la nouă din zece, ratând doar Campionatul European din 2012. De menționat faptul la precedentele cinci turnee finale au depășit de fiecare dată faza grupelor.
  • Naționala Elvetiei a început cum nu se putea mai bine în aceste preliminarii, în prima etapă dând piept cu Belarus, în fața căreia s-a impus cu 0-5, în deplasare, așa are un moral foarte bun înainte de această confruntare.

ECHIPA PROBABILA: Sommer; Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez; Freuler, Zakaria, Xhaka; Steffen, Vargas; Okafor

Israel

  • Nu este o națională rea, însă aceasta nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsidera, mai ales joacă în deplasare.
  • Israelienii și-au asigurat cel puțin prezenta la barajul de calificare la EURO 2024, după ce au făcut o figură frumoasă în Liga Națiunilor, câștigând o grupă cu Albania și Islanda. Se luptă însă pentru calificarea directă, având o șansă bună, picând totuși într-o grupa accesibilă, în care se vor lupta cu România și Kosovo pentru locul secund.
  • Naționala Israelului a pierdut puncte importante în prima etapă din preliminarii, în primul joc dând piept cu Kosovo, pe teren propriu, cu care a terminat la egalitate, scor 1-1, egalând prin golul lui Peretz.

ECHIPA PROBABILA: Glazer; Dasa, Vitor, Shlomo, Leidner; Gloukh, Lavi, Peretz; Haziza, Weissman, Solomon

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul