Pariuri sportive

DVSC Schaeffer vs CSM Bucuresti – Champions League - 18-11-2023

Sâmbătă, începând de la ora 17:00, în runda cu numărul 8 din Grupa A Champions League are loc meciul dintre DVSC Schaeffer și CSM București. Meciul este transmis de Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 1.


Ponturi pariuri și pronostic analizat DVSC Schaeffer vs CSM București

După cum au evoluat ostilitățile în prima partidă dintre ele, DVSC Schaeffer și CSM București sunt dispuse să ne ofere un duel spectaculos și atunci peste 55.5 goluri este recomandarea mea, iar cota Superbet este 1.57.

Superbet
Superbet

DVSC Schaeffer - CSM București

Peste 55.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi DVSC Schaeffer - CSM București

DVSC Schaeffer

  • Evoluția echipei DVSC Schaeffer a reușit să se impună cu scorul de 30-27 în cel mai recent duel pe care l-a disputat. Vaci a stat în fața ei și totul în urma unui duel din campionatul intern.
  • Echipa maghiară se află pe locul 5, cu 7 puncte, la egalitate cu cea pe care sâmbătă urmează s-o aibă adversară. 6 dintre aceste puncte au venit jucând pe terenul propriu.
  • De altfel, Bietigheim este singura care a învins DVSC Schaeffer acasă, în cadrul acestui sezon al grupelor Champions League. 36-26 a fost scorul acelei partide.

CSM București

  • CSM București a încurcat planurile pariorilor în urma celor întâmplate în duelul cu DVSC Schaeffer în cadrul meciului din tur. 29-29 a fost scorul, deși avea clar prima șansă conform cotelor listate de către casele de pariuri.
  • Replica campioanei României a fost mult mai bună în cel mai recent joc și anume, victoria cu Știința București. 43-26 a fost scorul unui duel care a făcut-o să aibă maximum de puncte după 10 meciuri.
  • CSM București este a 4-a în Grupa din Champions League și are doar 7 puncte. Un nou succes sâmbătă o duce la borna 10 și le poate egala pe Odense și Bietigheim, dar condiția este ca acestea să nu câștige.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri