Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dudelange vs St. Patricks ponturi pariuri și pronosticuri 12.07.2023

Miercuri, în data de 12 iulie, cu începere la ora 20:30, se va juca partida tur dintre Dudelange și St. Patricks, ce contează pentru primul tur din preliminariile Europa Conference League, urmând să se desfășoare pe “Stade Jos Nosbaum”. Meci de goluri?
Dudelange vs St. Patricks
July 12,2023
20:30

Dudelange vs St. Patricks

ambele marchează & peste 2.5 goluri - cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dudelange vs St. Patricks

Se anunță o dublă interesantă, în care St. Patricks are prima șansă, însă Dudelange este o formație cu experiență în cupele europene, capabilă de surpriz. Un pariu pe goluri cred că este cea mai bună alegere. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.70 la Unibet!

Dudelange

  • Dudelange este o echipă cunoscută în România din sezonul 2018/2019, atunci când a reușit să o elimine pe CFR Cluj din Europa League cu 2-0 în tur și 3-2 în retur.
  • Formația din Luxemburg s-a clasat doar pe locul 3 în ediția precedentă, fapt ce a calificat-o în preliminariile Conference League.
  • Dudelange este o echipă obișnuită cu prezența în cupele europene. De altfel, a reușit de două ori să ajungă în grupele Europa League.
  • Conform caselor de pariuri, Dudelange este outsider la calificarea în turul II – 2.40 este cota!

St. Patricks

  • St. Patricks este în plin sezon înainte de jocul cu Dudelange, fapt ce constituie clar un avantaj. După 23 de etape, aceștia se află pe locul secund, cu 43 de puncte, fiind la doar 4 lungimi de prima poziție.
  • Formația din Irlanda este într-o formă bună înainte de manșA tur, aceștia având 6 victorii în ultimele 9 partide. Ultimul joc disputat a fost contra celor de la Cork City, încheiat cu scorul de 1-1.
  • În 2022, St. Patricks era eliminată de CSKA Sofia în turul III preliminar din Conference League. Poate mai mult în actuala stagiune?

Pariază pe COTA 1.70 la Unibet!

Plasează pariul