Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dudelange vs Lech ponturi si pronosticuri 25.08.2022

Joi seara, de la ora 21:30, Dudelange si Lech Poznan se intalnesc in cadrul returului play-off-lui Europa Conference League. Meciul se va disputa la Dudelange, pe Stade Jos Nosbaum.
Dudelange vs Lech
August 25,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Dudelange vs Lech

Inca vreau sa cred ca ramane o echipa mai buna ca Dudelange si drept urmare voi acorda din nou incredere polonezilor. Lech Poznan PSF este recomandarea mea, cota 1.44 la Superbet.

Ponturi Dudelange – Lech

Victorie Carolina - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Dudelange

  • In runda anterioara din campionat a jucat la finalul saptamanii trecute. Atunci a fost echipa gazda pentru Hostert si drept urmare a castigat cu scorul de 3-1 in fata acesteia.
  • Nu la fel de bine s-a intamplat si in meciul cu Lech, de la Poznan, acolo unde a fost invinsa cu scorul de 2-0 si acum este nevoita sa castige la cel putin doua goluri diferenta.
  • Mai mult decat atat, in ultimele cinci dueluri o singura data s-a intamplat sa piarda si atunci in urma cu o saptamana, in meciul jucat in Polonia.

Lech

  • In ultimele cinci meciuri a suferit doua infrangeri si una dintre ele in Europa Conference League, jucand tot pe teren strain.
  • Ea a primit dispensa din partea forului polonez sa nu joace fotbal in campionat, tocmai in vederea pregatirii jocurilor cu Dudelange.
  • Astfel, in ultima saptamana n-a jucat si cel mai recent duel este acel 2-0 cu Dudelange. Velde si Ishak au inscris atunci golurile, insa l-au pierdut pe Milic, dupa ce acesta din urma a fost direct eliminat.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul