Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Djurgarden vs Lech Poznan ponturi pariuri și pronosticuri 16.03.2023

Joi, 16 martie, de la ora 19:45 va avea loc meciul Djurgarden vs Lech Poznan, contând pentru meciul retur din optimile Conference Leaguea, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Djurgarden vs Lech Poznan
March 16,2023
19:45

Ponturi Djurgarden vs Lech Poznan

peste 2.5 goluri Grecia - Cotă 1.58 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Djurgarden vs Lech Poznan

Djurgarden este nevoită să joace ofensiv, la victorie, asta pentru a mai spera la calificare. Totuși, Lech Poznan este echipa mai titrată, cu mai multă experiență în cupele europene și, cu siguranță, va avea un cuvânt de spus. Recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.77 la Unibet!

Djurgarden

  • Djurgarden nu a avut nici o șansă în partida tur și s-a văzut învinsă cu 2-0 la final – nici măcar un șut pe poate și o posesie de 37%.
  • Înainte de meciul retur, suedezii au jucat în Cupă, acolo unde au produs surpriza, reușind să o elimine pe Malmo la penalty-uri (2-2 în timpul regulamentar).
  •  Trebuie spus faptul că Djurgarden a câștigat 3 din cele 5 partide disputate în 2023. Poate întoarce scorul din primul joc? 6.70 este cota la calificare!

ECHIPA PROBABILĂ: Zetterstrom – Johansson, Moros, Danielson, Bengtsson – Eriksson, Sabovic, Berg – Asoro, Edvardsen, Wikheim

Lech Poznan

  • Lech Poznan este cu un picior în sferturile Conference League după victoria categorică din tur.
  • Înainte de a se deplasa în Suedia, polonezii au jucat în campionatul intern cu Piast, meci încheiat la egalitate, scor 1-1.
  • Trebuie să știi faptul că Lech Poznan a pierdut doar două jocuri din cele 11 disputate în 2023. Poate câștiga și în retur? 2.80 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Bednarek – Pereira, Dagerstal, Milic, Rebocho – Karlstrom, Murawski, Skoras, Sousa, Szymczak – Ishak

Pariază pe COTA 1.77 la Unibet!

Plasează pariul