Dinamo Zagreb - Istra 1961. Campioana își dorește prima victorie din acest sezon.

Săptămâna trecută a început un nou sezon în Croația, lupta la campionat urmând să fie la fel de aprinsă ca anul trecut. Etapa a doua se deschide în această zi de vineri cu două jocuri ce le au în prin plan pe cele mai valoroase formații din campionat. Una dintre aceste partide este cea dintre Dinamo Zagreb și Istra, duel programat de la ora 22:00 pe Maksimir Stadion.

Dinamo Zagreb, campioana sezonului trecut, este cotată cert cu prima șansă la victorie datorită multor aspecte ce țin de experiența lotului, valoarea individuală a jucătorilro sau terenul propriu. Campioana nu a debutat cum s-ar fi gândit în noul sezon, mai ales că venea după un succes extrem de important în UCL, în fața celor de la Beer Sheva. Croații au reușit să treacă în dublă manșă de israeliți și se văd astfel calificați într-un nou tur al Ligii Campionilor. În campionat însă, chiar în primul joc, s-au încurcat pe teren propriu, în fața celor de la Rudes, scorul partidei fiind de 1-1, destul de nedrept dacă privim la jocul prestat de cei de la Dinamo. Cu toate acestea, campioana are forța de a reveni, iar cu siguranță victoria este mai mult decât sigură.

Istra 1961, oaspetele acestei partide, vine pe terenul celor de la Dinamo Zagreb cu dorința de a scoate măcar un punct din această confruntare. Echipa condusă de la margine de spaniolul Marquez a debutat în noul sezon cu un rezultat de egalitate pe teren propriu contra celor de la Slaven Belupo, scor 1-1, însă lucrurile nu se prezintă deloc bine pentru verzi. Aceștia sunt cunoscuți prin faptul că evită la limită în fiecare sezon retrogradarea, iar cu siguranță și de această dată lucrurile vor sta la fel deoarece jocul prestat de Istra este mai mult de eșalonul secund. Oaspeții din această seară au multe de îndreptat dacă vor să nu primească foarte multe în această deplasare.

Campioana en-titre din fotbalul croat are mari șanse în această seară să bifeze prima victorie din noul sezon, fiind totuși la îndemâna fotbaliștilor lui Dinamo Zagreb un succes împotriva celor de la Istra. Mai ales după calificarea în următoarea fază eliminatorie, în acest moment, jucătorii au mintea limpede și se pot concentra pe deplin pe jocul din campionat la care promit spectacol, mai ales că au de îndreptat dezamăgirea din prima etapă, chiar în fața suporterilor.

Pronosticuri Torino - Napoli