Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dinamo vs Porto ponturi și pronosticuri 05.10.2022

Miercuri, de la ora 19:45, în Sala Dinamo, campioana României și Porto se întâlnesc în runda cu numărul 4 din Grupa A din Liga Campionilor la handbal masculin. Meciul este și la televizor, Digi Sport 3 și Prima Sport 2 vor televiza partida.
Dinamo vs Porto
October 05,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo vs Porto

Conform cifrelor,Dinamo nu are voie să se încurce și mă aștept să nu facă lucrul acesta, având în vedere că joacă pe terenul propriu. Recomandarea mea este Dinamo câștigă cu handicap de -2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Dinamo – Porto

Victorie Iga Swiatek cu 2-0 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Dinamo București

  • În penultima etapă din Champions League s-a prezentat foarte bine și a reușit să plece neînvinsă de pe terenul danezilor de la GOG. Tabela a arătat atunci egal, 38 la 38.
  • De asemenea, Dinamo se află acum în poziția de favorită, cel puțin pe hârtie. Cu toate acestea, se află pe locul 7, penultimul al Grupei A, având un singur punct.
  • Moralul nu este deloc ridicat, deoarece campioana României nu a putut menține ritmul în Champions League și în runda anterioara a pierdut la Veszprem, cu 30 la 33.

Porto

  • Evoluția lusitanilor a lăsat de dorit și ei se află pe ultimul loc în Grupa A, cu 0 în dreptul punctelor acumulate. Cu toate astea, nu au cea mai slabă apărare.
  • Trei jocuri a avut și Porto, iar fiecare meci în parte a fost pierdut. În cel mai recent dintre ele s-a duelat cu PPD Zagreb, de care nu a putut să se țină și a pierdut cu 23 la 29.
  • În campionatul intern sunt altele lucrurile, deoarece se află pe locul 5, cu cinci puncte mai puține decât Benfica, dar are și un meci în minus. Totuși, în runda anterioară din Andebol a trecut cu 28-23 de Avanca.

Pariază la Superbet pe meciuri din Champions League!

Plasează pariul