Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dinamo București vs Telekom Veszprem ponturi și pronosticuri 15.12.2022

Joi, de la ora 19:45, în direct pe Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport, Dinamo București și Telekom Veszprem se întâlnesc în runda 10 din Grupa A Champions League.
Dinamo București vs Telekom Veszprem
December 15,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo București vs Telekom Veszprem

În ciuda unei diferențe de valoare vizibilă, Dinamo a rezistat destul de bine în meciul din tur și am remarcat numărul mare de goluri înscrise. Exact asta aștept să se întâmple și la București, motiv pentru care vă recomand peste 60.5 goluri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Dinamo București – Telekom Veszprem

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Dinamo București

  • Aflată în formă maximă, campioana României nu a mai pierdut de la meciul cu PSG, jucat în data de 26 octombrie și încheiat 29-36.
  • Au trecut foarte multe meciuri peste acel eșec, iar în tot acest timp a reușit să joace la nivel înalt. Recent a trecut cu 42-31 de Suceava, dar în Liga Zimbrilor.
  • În Champions League a ieșit cu fruntea sus în precedentele patru runde, interval în care a reușit să obțină trei victorii și un egal, 27-27, cu PPD Zagreb. În urma celor întâmplate a căzut pe locul 4 al Grupei A, cu 10 puncte.

Telekom Veszprem

  • Aflată pe locul al doilea în Grupa A, Telekom Veszprem se află la borna 15 în dreptul punctelor acumulate și ocuă locul secund.
  • Surprinzător, dar singurul eșec suferit nu a venit cu liderul PSG, ci cu PPD Zagreb, în deplasare, 26-29.
  • Cu toate acestea, a ieșit cu fruntea sus în ultimele trei meciuri, dispute î care și-a trecut în palmares victorii cu Bukadalasz (42-28), Wisla Plock (32-22) și Komloi (41-32).

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League handbal!

Plasează pariul