Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Dinamo Bucuresti vs PSG ponturi și pronosticuri 26.10.2022

Miercuri, de la ora 19:45, în sala „Dinamo”, Dinamo București și Paris Saint-Germain se vor înfrunta în cadrul rundei cu numărul 5 din Grupa A Champions League a handbalului masculin. Meciul este și televizat, pe Digi Sport 3, Orange Sport, cât și Prima Sport 3.
Dinamo Bucuresti vs PSG
October 26,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Dinamo Bucuresti vs PSG

Deși Dinamo pleacă cu a doua șansă conform cifrelor din oferta caselor de pariuri, când joacă acasă știe să joace bine indiferent pe cine are în față. Va recomand peste 61.5 goluri, cotă 1.57 la Superbet.

Ponturi Dinamo Bucuresti – PSG

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Dinamo Bucuresti

  • Este într-un moment foarte bun și asta pentru că a reușit să se impună în ultimele două partide, chiar dacă a jucat în competiții diferite.
  • Cu doar câteva zile în urmă a jucat bine la Minaur Baia Mare și a reușit să câștige cu scorul de 32 la 31. Înaintea acelui duel a jucat acasă, cu Porto, în Ligă și a câștigat cu scorul de 32 la 27.
  • Cu 3 puncte din patru meciuri, Dinamo București ocupă locul 5 în Grupa A din Liga Campionilor handbal masculin. Este la egalitate cu GOG, dar are un golaveraj mai bun decât al danezilor.

PSG

  • Nu poți să săui nimic rău de PSG, echipa abonată la fazele superioare ale Ligii Campionilor, ceea ce reiese și din cifrele pe care deja le are.
  • Ocupă locul al doilea în Grupa A, cu 6 puncte din opt maxim posibile. În duelul anterior din Ligă a făcut spectacol și a trecut cu 40-31 de PPD Zagreb. De asemenea, are de departe cel mai bun atac din grupă.
  • La fel de bine joacă și în campionatul intern, acolo unde în precedentele două astfel de jocuri a reușit să obțină victorii asupra Istres (35-28) și Limoges (33-24).

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League!

Plasează pariul