Derry City - Sligo Rovers. Luptă pe două fronturi diferite.

O nouă etapă se deschide în fotbalul irlandez cu o serie de patru partide care cu siguranță vor fi pe placul publicului. Ziua de vineri începe cu meciul dintre Derry City și Sligo Rovers programat de la ora 21:45 pe Brandywell Stadium. Jocul va alinia la centru două formații care sunt în luptă pentru două poziții diferite în clasament, gazdele fiind în cea pentru cupele europene, în timp ce oaspeții se zbat să scape de zona roșie

Derry City este în calitate de gazdă a acestei partide, fiind astfel în poziție de favorită conform caselor de pariuri. Formația lui Kenny Shiels traversează poate cea mai neagra perioadă din acest sezon. Numai puțin de 7 înfrângeri în ultimele 10 partide, un procentaj care ar trebui să îi bage puțin în ședintă pe fotbaliștii lui Shiels. Jocul acestora este foarte slab în ultimele partide, scorurile arătând pe deplin acest lucru:0-2, 0-4,4-2,5-0. Într-adevăr, concentrarea s-a dus pentru clubul nord-irlandez pe campionat odată cu participarea în preliminariile UEL, calificare pierdută în fața celor de la Dinamo Minsk. Recent a arătat o revenire în fața celor de la St.Patricks pe teren propriu, scor 2-1, și este pregătită să urce mai sus în clasament, fiind la doar 5 puncte distanță de ultimul loc european.

Sligo Rovers de partea cealaltă, antrenată de Dave Robertson, se află și ea într-o perioadă foarte grea din punct de vedere al punctelor obținute, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat 3 înfrângeri în ultimele 5 jocuri, având mult de suferit în zona defensivă și cea de la mijloc unde băieții lui Robertson mai au multe de îndreptat. Acum două etape au primit o șansă de la Bohemians datorită jocului extrem de slab practic de aceasta, Sligo profitând de acest lucru și câștigând cu un neverosimil 3-0. Din nefericire, minunea nu a ținut decât o etapă și a urmat o înfrângere pe terenul celor de la Shamrock Rovers, scor 2-0, iar clubul lui Robertson cade la 2 puncte distanță de primul loc retrogradabil și are mare nevoie de o remontada.

Cu siguranță vom avea parte de o partidă extrem de disputată pe terenul celor de la Derry City care deși întâlnesc o formație care se zbate la retrogradare, cota primită de aceasta este una destul de mare pentru un joc pe teren propriu, astfel că ne așteptăm să vedem multe lucruri pozitive din partea celor de la Sligo Rovers. Cred că aceasta va reuși să marcheze în această deplasare, oferind publicului un meci cu cel puțin 3 goluri pe tabelă.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa