DC United - Minnesota United. Minnesota are un palmares groaznic in deplasare

Miercuri noaptea, de la ora 02:30, pe "Robert F. Kennedy Memorial Stadium" din Washington, avem disputa DC United - Minnesota United, din Major League Soccer.
dc united

DC United se afla pe locul 8 in Conferinta de Est, cu 31 de puncte adunate in 26 de runde, golaveraj 43-44. In ultima etapa, a remizat, in deplasare, cu New York City, scor 1-1. In sfarsit, play-off-ul nu se mai vede atat de departe, clubul din capitala fiind la doar 5 ‘lungimi’ de pozitia a 6-a, dar cu doua meciuri in minus. Iar rezultatul de la City a venit in conditiile in care DC United a avut doar 4 rezerve, din cauza accidentarile si a convocarilor la nationale.

Astfel, si pentru confruntarea cu Minnesota, antrenorul Olsen va avea un lot restrans. Zoltan Stieber, Oniel Fisher, Junior Moreno si Bruno Miranda au fost la loturile nationale saptamana asta, in timp ce Taylor Kemp, Nick DeLeon, David Ousted, Chris Odoi-Atsem, Yamil Asad si Dane Kelly sunt inca in infirmerie.

Minnesota United se regaeste pe pozitia a 9-a in Conferinta de Vest, cu 29 de puncte stranse in 26 de partide, golaveraj 38-52. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu Sporting Kansas City, scor 0-2. A 5-a etapa la rand in care Minnesota nu reuseste sa castige, asta dupa trei victorii consecutive.

Si Heath trebuie sa caute adanc pentru a afisa un prim 11 competitiv. Michael Boxall si Francisco Calvo sunt suspendati, Romario Ibarra si Rasmus Schuller au fost la nationale, in timp ce Sam Cronin, Kevin Molino, Ethan Finlay, Darwin Quintero si Eric Miller sunt accidentati.

Minnesota nu numai ca are o serie foarte proasta acum, dar este echipa cea mai modesta in deplasare din tot MLS-ul. Din 13 partide „afara”, Minnesota a pierdut 11, castigand doar una, golaveraj 14-35. A incasat cel putin doua goluri in ultimele 11 deplasari din campionat. Singurul avantaj in aceasta disputa il reprezinta rezultatul din unica intalnire directa, 4-0 pe teren propriu, anul trecut. Ar mai fi si lotul putin numeros al celor de la DC, dar si oaspetii au probleme din acest punct de vedere. Pentru a continua drumul catre play-off, DC United are nevoie de o victorie contra celor de la Minnesota, iar eu ma astept c Rooney sa faca un alt meci mare.

Pronosticuri Cardiff - Manchester City