Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Danemarca vs Norvegia ponturi și pronosticuri 20.11.2022

De la ora 21:30, în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 2 este transmisă finala Campionatului European de handbal feminin. Meciul dintre Danemarca și Norvegia are loc la Ljubljana, pe „Arena Stozice”.
Danemarca vs Norvegia
November 20,2022
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Danemarca vs Norvegia

Jocul convingător din semifinale mă aștept să ne aducă o finală cu multe goluri, așa cum s-a întâmplat și în jocul lor direct din  grupele principale. Deși avem o favorită pe hârtie, aleg să vă recomand peste 52.5 goluri, cotă 1.70 Superbet.

Ponturi Danemarca – Norvegia

peste 52.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Danemarca

  • Favorită în semifinale în duelul contra Muntenegrului, Danemarca nu a avut decât de îndeplinit o simplă formalitate și la final s-a impus cu 27-23 (14-10).
  • De această dată nu mai este la fel precum meciul anterior, deoarece casele de pariuri online văd în Danemarca echipa care pleacă cu a doua șansă.
  • Chiar și așa, selecționata daneză a reușit să mai încurce planurile specialiștilor și în faza grupelor, unde a câștigat cu 31-29 în fața aceleiași echipe.

Norvegia

  • singură echipă a răpus-o pe Norvegia în cadrul acestui turneu și aceasta a fost Danemarca, care în urma succesului cu 31-29 a luat locul 1 în grupă.
  • A depășit acel moment și în meciul imediat următor și-a dovedit supremația, reușind să bată iarăși Franța, echipă pe care a mai învins-o și în finala ediției trecute de Campionat European.
  • Cu 28-20 s-a impus și în semifinala acestei ediții, unde 12-11 a fost scorul după prima jumătate de oră. Mork și Oftedal au fost cele mai bune marcatoare ale nordicelor, cu 8, respectiv 7 goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul