Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Danemarca vs Muntenegru ponturi și pronosticuri 18.11.2022

Vineri, de la ora 18:45, în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1 se joacă prima semifinală de la Campionatul European de handbal feminin, Danemarca - Muntenegru.
Danemarca vs Muntenegru
November 18,2022
18:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Danemarca vs Muntenegru

Cu un joc superior și victorii pe linie în ultimele cinci jocuri, Danemarca este favorită la intrarea în finală, dar sunt convins că are nevoie de un joc la fel de bun din punct de vedere ofensiv pentru a obține asta. Cum ambele sunt echipe care știu să joace ofensiv, ceea ce au și demonstrat, voi merge pe aspectul acesta și vă recomand peste 49.5 goluri, cotă 1.52 la Superbet.

Ponturi Danemarca vs Muntenegru

peste 5.5 goluri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Danemarca

  • Antrenată de Jesper Jensen, Danemarca este o țară care de trei ori a reușit să câștige Campionatul European, în 1994, 1996 și în 2022, respectiva perioadă fiind cea de glorie.
  • Jocul pe care ea l-a oferit la această ediție a fost unul foarte bun și poate să confirme lucrul acesta prin succesul asupra Norvegiei, 31-29, în ultimul duel din grupele principale.
  • Evoluția sa a făcut-o să termine pe locul 1 în Grupa 1, cu 8 puncte, la egalitate cu Norvegia, dar principalul criteriu de departajare este rezultatul direct.

Muntenegru

  • Este una dintre cele trei țări organizatoare, aspect care și-a pus serios amprenta asupra evoluției sale. Paradoxal, meciul pentru semifinale l-a câștigat în fața României, 35 -34.
  • Nu a mai fost la fel de spectaculoasă în duelul imediat următor și ultimul din Grupa 2 principală, acolo unde a pierdut la pas în fața Olandei, 25-42.
  • Fără miză, Muntenegru a rulat mai multe jucătoare în fața Olandei, sigură fiind de al doilea cel mai bun loc obținut la Campionatul European. În 2012 a cucerit turneul, iar în afară de acel trofeu locul 4 a fost cea mai bună clasare.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul