Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Danemarca vs Irlanda de Nord ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Confruntarea dintre Danemarca și Irlanda de Nord este una ce contează pentru etapa a treia din cadrul preliminariilor EURO 2024, aceasta fiind programată să se joace vineri seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Parken Stadium", unde ne așteptăm ca formația gazdă să strălucească.
Danemarca vs Irlanda de Nord
June 16,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Danemarca vs Irlanda de Nord

Danemarca este net superioară adversarei sale din orice punct de vedere, așa avem pretenții mari de la aceasta. Trebuie dea o replică după înfrângerea suferită în Kazakhstan, așa ne așteptăm facă tot posibilul pentru a obține victoria. Înfruntă totuși un adversar modest, iar cum aceasta beneficiază și de avantajul propriului teren, ar trebui se impună în manieră clară, de aceea vom paria în consecință, la o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Danemarca – Irlanda de Nord

Peste 2,5 goluri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Danemarca

  • După cum era de așteptat, agențiile de pariuri o dau ca favorită certă în această confruntare, fiind fără îndoială o națională mult mai valoroasă, dar și mai experimentată, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren, unde suporterii vor avea cu siguranță un rol important.
  • Danezii au crescut considerabil în ultimii ani, începând aibă pretenții din ce în ce mai mari. Aceștia au jucat la ultimele trei turnee finale, luând parte la Campionatele Mondiale din 2018 și 2022, jucând de asemenea și la EURO 2020, unde au făcut spectacol, atingând penultimul act.
  • Reprezentativa Danemarcei a început cu dreptul în aceste preliminarii, în primul joc impunându-se fără emoții în fața Finlandei, câștigând cu 3-1 pe teren propriu. A dezamăgit însă apoi în Kazakhstan, unde, deși a condus cu 0-2 până în minutul 73, a pierdut cu 3-2.

ECHIPA PROBABILA: Schmeichel; Bah, Kjar, Christensen, Maehle; Norgaard, Eriksen, Hojbjerg, Jensen; Wind; Hojlund

Irlanda de Nord

  • Este o națională care nu mai amenință de ani buni, aceasta dispunând de un lot modest, mult sub nivelul adversarei sale, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră în această confruntare, mai ales joacă în deplasare.
  • Nord-irlandezii nu au mai prins un turneu final din 2016, de când atingeau optimile Campionatului European. Speră prindă ediția din 2024, care va avea loc în Germania, însă vor avea o misiune foarte complicată, picând într-o grupă extrem de echilibrată.
  • Naționala antrenată de Michael O’Neill a început preliminariile cu un succes evident obținut în San Marino, unde s-a impus doar cu 0-2, urmând apoi o înfrângere pe teren propriu cu Finlanda, pierzând la scor minim.

ECHIPA PROBABILA: Peacock-Farrell; Cathcart, Evans, Brown; Bradley, McNair, Charles, Thompson, Lewis; Charles, Whyte

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul