Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Danemarca vs Finlanda ponturi pariuri și pronosticuri 23.03.2023

Joi, 23 martie, de la ora 21:45, Danemarca primește vizita celor de la Finlanda pe „Parken Stadium”, meci din etapa cu numărul 1 din calificările pentru EURO 2024. Se impun danezii?
Danemarca vs Finlanda
March 23,2023
21:45

Ponturi Danemarca vs Finlanda

sub 3.5 goluri - cotă 1.56 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Danemarca vs Finlanda

Danemarca este mare favorită la victorie, însă rezultatele din ultima perioadă nu au fost cele așteptate, astfel că voi evita un pariu pe solist. De partea cealaltă, Finlanda este o echipă incomodă, ce poate pune probleme, mai ales că trăiesc cu amintirea victoriei din ultimul duel direct. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.77 la Unibet!

Danemarca

  • Danemarca vine după dezamăgirea de la Cupa Mondială, acolo unde nu a reușit nici măcar o victorie. Naționala pregătită de Kasper Hjulmand a pierdut cu Australia (1-0), dar și cu Franța (2-1). Singurul rezultat pozitiv a venit cu Tunisia (0-0).
  • „Alb-roșii” au fost la un pas să se califice în semifinalele Ligii Națiunilor, după ce s-au clasat pe locul secund într-o grupa cu Croația, Franța și Austria, la doar un punct în spatele liderului.
  • Așa cum era de așteptat, Danemarca domină duelurile directe cu Finlanda (4 victorii în 6 întâlniri). Un nou succes primește o cotă de 1.30!

ECHIPA PROBABILĂ: Schmeichel – Andersen, Kjaer, Christenen – Kristiansen, Holjbjerg, Damsgaard, Jensen, Maehle – Holjlund, Wind

Finlanda

  • Finlanda nu a fost prezentă la Cupa Mondială, iar înainte de jocul cu Danemarca, Pukki & co. au disputat două partide amicale, ambele pierdut, cu Suedia (2-0) și Estonia (1-0).
  • „Bufnițele” nu au jucat rău în Liga Națiunilor, acolo unde au fost foarte aproape să câștige o grupă cu Bosnia, Muntenegru și România.
  • Naționala condusă de Markku Kanerva câștiga cu 1-0 ultimul duel direct cu Danemarca (0-1). Poate Finlanda produce surpriza? 12.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Hradecky – Jensen, Ivanov, Vaisanen – Alho, Kamara, Kairinen, Taylor, Antman – Kallman, Pukki

Pariază pe COTA 1.77 la Unibet!

Plasează pariul