Danemarca - Țara Galilor. Degringoladă mare în tabăra gazdelor

Poate cel mai așteptat duel al acestei seri după meciul Franței este duelul dintre Danemarca și Țara Galilor ce se va disputa de la ora 19:00 la Aarhus. Se pune problema foarte mult pe cum vor aborda danezii acest meci și dacă vor avea de partea lor întregul lot de la mondial, fiind un element de scos în față deoarece cu o formație improvizată, datele problemei pot fi puse altfel în această seară.
danemarca tara galilor

Danemarca lui Jensen a realizat lucruri frumoase la Mondialul din Rusia la care simțea că poate să ajungă mai sus, dar din păcate lipsa de noroc și de experiență în unele momente și-a spus cuvântul chiar dacă a fost eliminată la penalty-uri în faza optimilor de finală. Danezii în acest moment au uitat evenimentele de atunci și se gândesc nu mai la Campionatul European care însă este destul de departe deoarece întreg lotul de fotbaliști pare să nu se mai ofere propriei națiuni pentru aceste calificări, boicotând întreaga federație. Recent au avut de disputat un amical, iar oficialii danezi au trebuit să improvizeze o formație de amatori pentru a nu risca vreo sancțiune de la UEFA. Pentru această seară s-a anunțat că Eriksen&Smeichel alături de toată crema alb-roșie va fi prezentă la Aarhus, dar vom vedea ce atitudine vor avea în teren la ora meciului.

Țara Galilor vine la Aarhus din postura de outsider și de oaspete în această seară conform caselor de pariuri care îi oferă prea mari șanse să se impună, dar lucrurile se pot schimba oricând dacă jocul va curge cu sau fără voia acesteia în favoarea ei. Galezii trec prin momente extraordinare în acest început oficial al jocurilor naționale, reușind să debuteze cu dreptul în Liga Națiunilor chiar în fața suporterilor. Aceștia au câștigat în fața Irlandei, scor 4-1, într-o partidă pe care au controlat-o de la un capăt la altul, realizând astfel un rezultat nemaipomenit care o clasifică pe prima poziție în grupă. Bale și Ramsey au reușit un meci extraordinar, pe care speră să îl continue și în această deplasare din Danemarca.

Oaspeții au o șansă importantă în această seară să obțină punctul de care au nevoie pentru a rămâne pe prima poziție mai ales că lucrurile la naționala daneză sunt destul de problematice în ultima vreme. Jucătorii lui Giggs au nevoie de o concentrare în plus și bineînțeles de șansă, dar cu siguranță pot realiza un rezultat pozitiv în această seară. Voi miza astel pe Țara Galilor că va marca la Aarhus și nu va pierde acest joc.

Pronosticuri Torino - Napoli