Dalkurd - Malmo. Oaspeții au șanse să se apropie de primele locuri.

Runda cu numărul 17 debutează în această zi de vineri cu două partide ce cu siguranță vor oferi un spectacol interesant fanilor prezenți pe stadion. Unul dintre aceste jocuri este cel dintre Dalkurd și Malmo, programat de la ora 20:00 pe Domnarvsvallen. Partida va alinia la centru două formații care se luptă în două zone diferite din clasament, oaspeții având mari șanse să se impună la o scurtă analiză.

Dalkurd, gazda acestei partide, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la victorie deoarece pe lângă poziția și forma din clasament, aceasta nu deține un lot care să îi permită să spere la toate cele trei puncte. Echipa antrenată de la margine de suedezul Sundalh realizează poate cel mai slab sezon de primă ligă din ultima vreme, și din nefericire, are mari șanse să retrogradeze la finalul campionatului dacă lucrurile nu se vor reveni la o formă pozitivă. Clubul lui Sundalh nu a mai reușit să obțină un succes de mai bine de o lună când învingea pe teren propriu pe Bromma cu scorul de 3-2. De atunci a înregistrat un egal și trei înfrângeri consecutive, marcând totuși de 5 ori, dar primind 11 goluri. Cu doar 8 puncte acumulate în atâtea etape, aceasta se află la 6 puncte de salvarea la retrogradare și are nevoie cât se poate de urgent de o revenire.

Malmo, oaspetele acestei partide, primește din partea caselor de pariuri prima șansă la victorie datorită lotului mult mai experimentat și a formei excelente arătată în ultima vreme. Malmo a reușit calificarea în turul trei preliminar în fața celor de la CFR Cluj grazie victoriei din României și a egalului scos pe teren propriu, dar din păcate nu a reușit să se impună în fața maghiarilor de la MOL Vidi, remizând cu scorul de 1-1, iar calificarea nu mai pare așa ușor de obținut. Formația condusă de pe bancă de germanul Rosler are o serie impresionantă de 6 jocuri fără înfrângere în campionat care cu siguranță va conta destul de mult în vederea partidei din această seară, rămânând de văzut dacă echipa sa își va reveni după mini insuccesul din urmă cu câteva zile sau se va concentra foarte bine și va reuși victoria de care are mare nevoie pentru a se apropia de primele poziții.

Albaștrii se află în acest moment pe poziția a 6-a în clasament, fiind la 6 puncte de ultimul loc de cupă europeană, fiind extrem de important ca Malmo să revină pe podiumul din campionatul suedez. Cred totuși că echipa lui Rosler va da dovadă de profesionalism nordic și va reuși să câștige pe terenul celor de la Dalkurd, nu mai dacă formația gazdă nu se va mobiliza mai bine ca niciodată și să izbutească să scoată cel puțin un egal. Astfel că, vom miza pe un joc cu cel puțin 3 goluri înscrise.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa