Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cukaricki vs Twente ponturi si pronosticuri 04.08.2022

Joi este zi de fotbal, iar de la ora 21:00, in Serbia, pe Stadion na Banovom brdu din Belgard are loc duelul Cukaricki – Twente, evenimentul din prima mansa a turului III preliminar al Europa Conference League.
Cukaricki vs Twente
August 04,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cukaricki vs Twente

Fotbalul olandez este mai dezvoltat decat cel din Serbia, insa nivelul jocului echipei gazda este unul bun si ma astept sa tina piept lui Twente. 1X este recomandarea mea, cota 1.72 la Superbet.

Ponturi Cukaricki – Twente

peste 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Cukaricki

  • Este intr-o forma buna, iar in precedentele cinci partide a iesit cu fruntea sus de fiecare data si mai mult decat atat nu a primit mai mult de un gol in meci.
  • In cel mai recent duel a trecut cu 2-0 de Mladost GAT, in cea mai noua partida din campionatul intern. Drept urmare, se afla pe locul 3, cu 9 puncte din 12 posibile.
  • Si in cupele europene a fost la un alt nnivel. Cukaricki in turul anterior a dispus de Racing Luxembourg, echipa pe care a invins-o cu scorul de 8-1 la general.

Twente

  • Fotbalul olandez este la un alt nivel decat cel din Serbia, iar prestatia echipei din Enschede a fost una buna si drept urmare in cel mai recent joc a trecut de Bologna.
  • Dupa 4-1 contra formatiei italiene, Twente ajunge la cinci partide consecutive fara esec, iar patru dintre acestea au reprezentat victorii.
  • Nu doar ca s-a impus in patru din ultimele cinci meciuri, insa in fiecare eveniment s-au dat goluri. Peste 2.5 goluri s-au inscris in ultimele cinci partide, toate avand loc intr-un stagiu de pregatire.

Pariaza pe fotbal al Europa Conference League!

Plasează pariul