Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSM București vs Rapid București ponturi și pronosticuri 30.01.2023

De la ora 17:30, CSM București și Rapid București se vor duela în runda cu numărul 14 din Liga Florilor. Meciul are loc în Sala Polivalentă și este transmis de Pro Arena.
CSM București vs Rapid București
January 30,2023
17:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSM București vs Rapid București

Forma bună a CSM-ului este clar că o va pune în dificultate pe Rapid București, dar fiind un derby prefer să evit un pariu pe solist. Am să îmi îndrept atenția spre pofta lor de joc și vă recomand peste 56.5 goluri, pariu în cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi CSM București – Rapid București

Sub 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

CSM București

  • Calificată matematic în play-off-ul Champions League, CSM București a reușit să se instaleze în fotoliul de lider al Ligii Florilor, acolo unde are 37 de puncte.
  • Are trei puncte peste Bistrița, dar și un meci mai puțin. Drept urmare, o victorie mărește și mai mult diferența, cu doar câteva zile înaintea meciului cu Brest Bretagne din Grupa A Champions League.
  • Stă foarte bine din toate punctele de vedere, dat fiind faptul că are 440 de goluri înscrise. 214 dintre ele au venit în fața propriilor suporteri, locul unde are maximum de puncte după cele șase dueluri.

Rapid București

  • Campioana en-titre este angrenată pe mai multe planuri, respectiv competițiile interne, cât și participarea ei în grupele Champions League.
  • Rapid București este locul 3 în Liga Florilor, cu 31 de puncte, iar o victorie poate reduce diferența dintre ea și liderul campionatului la doar trei lungimi.
  • Forma este bună, nu a mai pierdut în campionatul intern din runda 7, de la acel 36-37 pe terenul CSM-ului Râmnicu Vâlcea. Cel mai recent asemenea joc a fost succesul cu 36-31 în fața echipei CS Mioveni, tot în deplasare. De o victorie a avut parte și în cel mai recent joc, 28-22 vs Kastamonu, în Grupa B din Champions League, competiție unde ocupă locul 4, cu 18 puncte, la egalitate cu Esbjerg (loc 3) și Gyor (loc 2).

Pariază la Superbet pe meciurile echipelor românești din handbal!

Plasează pariul