Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSM București vs Esbjerg ponturi și pronosticuri 07.05.2023

Duminică, de la ora 17:00, Sala Polivalentă din București va fi arhiplină de suporterii CSM-ului care urmează să se dueleze cu Esbjerg. Meciul se va juca în returul sferturilor de finală, iar „tigroaicele” trebuie să revină de la 28-32 cât s-a înregistrat în urmă cu o săptămână.
CSM București vs Esbjerg
May 07,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSM București vs Esbjerg

Esbjerg s-a dovedit o echipă solidă și pentru ca CSM București să câștige are nevoie de un joc impecabil. Totuși, ambele au jucătoare foarte bune în atac și prefer să mă rezum la jocul lor spectaculos pe care l-au propus. Vă recomand peste 58.5 goluri, iar pariul are cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi CSM București – Esbjerg

Victorie Elise Mertens - Cota 1.90⭐
Pariază acum

CSM București

  • Campioana României cu mai multe etape înainte de finalul sezonului, CSM are ocazia să câștige și Cupa României, cât și Liga Campionilor.
  • Primul hop pe care trebuie să-l treacă este remontarea acelui rezultat din tur când a pierdut la patru goluri diferență, 28-32.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu este clar un avantaj așa cum se poate observa și prin prisma cotelor caselor de pariuri. Este locul unde nu a mai pierdut de un an și tot danezele sunt cele care le-au învins atunci.

Esbjerg

  • Formația daneză este ultima care a reușit să câștige la București. pe 1 mai reușea să treacă cu 26-25 și elimina CSM la finalul dublei tot din sferturile de finală.
  • Aceeași Esbjerg este favorită să se califice în Final Four-ul handbalului feminin și pare să aibă tot ce îi trebuie pentru a face asta. Tocmai a câștigat din nou la scor în campionat, 34-22 pe terenul celor de la Copenhagen și este lider, cu 10 puncte.
  • Pe de altă parte din 2021 nu a mai fost învinsă de CSM, iar între timp s-au disputat cinci meciuri între ele, iar atunci bucureștencele câștigau la doar două goluri diferență.

Pariază la Superbet pe meciurile de handbal ale echipelor românești! Dacă nu ai cont fă-ți acum unul de pe link-ul din articol și ai un bonus de bun venit de până la 500 lei.

Plasează pariul