Pariuri sportive

CSM Bucuresti vs DVSC Schaeffler – Ponturi Liga Campionilor– 11-11-2023

Sâmbătă, de la ora 19:00, CSM București și DVSC Schaeffler se vor duela în runda cu numărul 7 din Liga Campionilor. Meciul din “Sala Polivalentă” se joacă între două echipe din Grupa A.


Superbet
Superbet

CSM București vs DVSC Schaeffler

Victorie CSM București -5.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi CSM București vs DVSC Schaeffler

CSM București

  • Ocupanta locului 4 în ierarhia Grupei A, CSM București are ocazia să urce pe 3, dar are nevoie de victorie și de o înfrângere a lui Odense în meciul pe care îl are cu lanterna roșie Savehof.
  • În runda anterioară a trecut cu scorul de 29-24 de Buducnost. A condus cu 17-12 încă de la pauza meciului, iar cele mai bune marcatoare au fost Cristina Neagu, Kobylinska și Ingstad.
  • Echipa este și într-o formă bună, iar un eventual succes ar fi al cincilea consecutiv. În ultimele două săptămâni le-a învins pe Dunărea Brăila, Buducnost, Bistrița, Râmnicu Vâlcea.

DVSC Schaeffler

  • Noua forță a campionatului Ungariei, DVSC Schaeffler se află pe locul 4 în ierarhia campionatului intern, cu 4 puncte. Este la 4 puncte în spatele liderului Gyor, dar are și două meciuri mai puține.
  • A reușit să câștige la pas ultimele patru jocuri pe care le-a disputat atât în Champions League, cât și în campionatul intern. 35-24 a fost scorul celui mai recent joc, cu Budaors.
  • Faptul că joacă pe terenul adversarului o pune într-o reală dificultate. Se vede asta și prin prisma rezultatelor înregistrare, are 0 puncte din 4 maxim posibile. Cu toate acestea, DVSC Schaeffler este pe 5 în clasamentul Grupei A, cu 6 puncte.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri