Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

CSA Steaua vs Dinamo București ponturi pariuri și pronosticuri 18.04.2023

Marți seara, de la ora 19:00, se va juca cel mai interesant al etapei a patra din play-off-ul Ligii a 2-a, în care protagoniste vor fi CSA Steaua și Dinamo București, cele două urmând să se întâlnească în Ghencea, unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
CSA Steaua vs Dinamo București
April 18,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat CSA Steaua vs Dinamo București

Steaua este favorită în această înfruntare, fiind ce-i drept echipa mai bună în acest sezon, beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren. Totuși, Dinamo este într-o formă foarte bună, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus în această confruntare. Anticipăm o partidă pe cinste, în care reușitele nu vor lipsi, de aceea vom paria în consecință, pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.78 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi CSA Steaua – Dinamo București

Peste 33,5 game-uri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

CSA Steaua

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, principalul său avantaj fiind terenul propriu, acolo unde suporterii vor juca cu siguranță un rol important, mai ales aceștia vor veni într-un număr foarte mare.
  • Rosalbaștrii” au un parcurs foarte bun în actuala stagiune, înainte de disputarea acestei partide ocupând locul al doilea al clasamentului, având ocazia preia șefia în campionat, după ce liderul Poli Iași s-a încurcat acasă cu Unirea Dej. În ciuda acestui aspect însă, nu are drept de promovare, cel puțin în prezent.
  • CSA Steaua vine după două partide fără succes, pierzând mai întâi cu 3-2 în deplasarea de la Oțelul Galați, remizând apoi acasă cu Poli Iași, într-un spectaculos 2-2, ajungând la șase partide consecutive cu minim două goluri înscrise.

Dinamo București

  • Vorbim de una dintre cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc, care, după cum știm, în ultimii ani a trecut prin nenumărate probleme, în special de ordin financiar, motiv pentru care a ajuns joace în eșalonul secund.
  • Câinii roșii” au însă mari speranțe la revenirea în prima divizie, având șanse bune. Ocupă locul al patrulea al clasamentului, care duce la baraj, însă sunt la doar patru puncte de Otelul Galați, ocupanta locului al treilea, care poate duce direct în SuperLiga, în condițiile în care Steaua rămâne fără drept de promovare.
  • Dinamo București vine după două evoluții foarte bune, câștigând mai întâi cu 0-3 în deplasarea de la Unirea Dej, reușind apoi o victorie cu același scor în duelul de pe teren propriu cu Otelul Galați, așa are un moral foarte bun înainte de această înfruntare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de CSA Steaua

Pariază pe Cota 1.78 la Betano!

Plasează pariul