Pariuri sportive

CSA Steaua vs Corvinul Hunedoara - Ponturi Liga 2 - 29-11-2023

Joi, de la ora 17:30, CSA Steaua București primește vizita echipei Corvinul Hunedoara, iar meciul face parte din runda 15 a Ligii 2 România. Jocul este transmis de Digi Sport 1 și Prima Sport 1.


Ponturi pariuri si pronostic analizat CSA Steaua vs Corvinul Hunedoara

În urma rezultatelor obținute de cele două echipe în precedentele dueluri este clar că sunt la cel mai bun nivel al lor și atunci echilibrul pare cuvântul de ordine, iar faptul că au primit puține goluri este un argument solid să vă recomand sub 2,5 goluri. Pariul are cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

CSA Steaua vs Corvinul Hunedoara

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi CSA Steaua - Corvinul Hunedoara

CSA Steaua Bucuresti

  • Formația bucureșteană a reușit ca în runda anterioară să se distreze cu Progresul Spartac și la final să se încoroneze victoriasă cu scorul de 6-1. Evident, Bogdan Chipirliu nu a lipsit de pe tabela marcatorilor. Atacantul a reușit să înscrie o dublă.
  • Neînvinsă de cinci meciuri, CSA Steaua București a reușit să urce pe locul 6, cu 22 de puncte și este la egalitate cu Ceahlăul Piatra Neamț. Este tot mai sus când vorbim despre numărul de goluri înscrise, deoarece cu 29 de reușite este prima în topul ofensivelor.
  • Deși ocupă un loc de play-off, CSA nu are drept de promovare nici în acest sezon. Va fi pentru a treia oară la rând când se întâmplă lucrul acesta, iar motivele sunt multiple.

Corvinul Hunedoara

  • Trebuie să recunosc că mă așteptat la mai multe de la Corvinul Hunedoara în meciul pe care l-a avut în runda anterioară. Doar 0-0 s-a încheiat disputa dintre primele două clasate, unde CSC 1599 Șelimbăr a fost cealaltă echipă angrenată în meci.
  • În urma celor întâmplate, Corvinul și-a păstrat locul secund, cu 28 de puncte și rămâne la trei lungimi în spatele ocupantei primei poziții. Se întâmplă asta cu doar câteva etape înaintea finalului de sezon.
  • În ultimele șase meciuri este neînvinsă, iar în tot timpul acesta și-a trecut în palmares patru victorii, cât și două rezultate de egalitate. Singurul duel în care n-a punctat a fost cel din urmă cu doar câteva zile.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri