Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Crusaders vs Rosenborg ponturi și pronosticuri 27.07.2023

Joi seară, de la ora 22:00, Crusaders și Rosenborg vor fi rivale în turul II preliminar al Europa Conference League. Jocul I are loc pe Seaview din Belfast.
Crusaders vs Rosenborg
July 27,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Crusaders vs Rosenborg

Ambele echipe au meciuri oficiale la activ și atunci nu vor evolua cu teamă. Au și experiență în cupele europene și atunci recomandarea mea este peste 2,5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Crusaders – Rosenborg

ambele să înscrie - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Crusaders

  • Crusaders este reprezentanta Irlandei de Nord în această dublu confruntare. Formația de pe Seaview Stadium a jucat și în primul tur.
  • A început campania cu un rezultat de egalitate pe terenul celor de la Haka, 2-2. Returul a fost la fel de interesant, Crusaders a dat lovitura cu 3-2 la general.
  • Practic, golul calificării a fost înscris de veteranul Paul Heatley. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a înscris în minutul 73.

Rosenborg

  • veche participantă în cupele europene, Rosenborg a evoluat și împotriva unor formații din România, iar acum merge la Belfast.
  • În plin campionat, formația nordică a izbutit a doua victorie consecutive în meciul pe care l-a avut la finalul săptămânii trecute.
  • După ce a dispus cu 2-1 de Tromso, Rosenborg a dat lovitura și în meciul cu Stromsgodset. 1-0 a fost scorul , iar în urma rezultatului a urcat pe locul 10 în Eliteserien.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul european!

Plasează pariul