Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Crusaders vs Magpies ponturi si pronosticuri 14.07.2022

Joi, de la ora 22:00, in Irlanda de Nord, la Belfast, pe Seaview, are loc duelul dintre Cusaders si Magpies, meci din returul optimilor de finala din calificarile Europa Conference League. In prima mansa a fost 2-1 pentru Magpies.
Crusaders vs Magpies
July 14,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Crusaders vs Magpies

Neavand ce sa faca in afara victoriei daca vrea sa spere la calificare, Crusaders o intalneste pe Magpies si pleaca cu prima sansa. Nu a jucat rau nici in tur, dar acum astept sa vad cum se impune ea la randul ei, drept urmare victorie Crusaders e recomandarea, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Cusaders – Magpies

Scor corect 2-0 Daniil Medvedev - Cota 1.64⭐
Pariază acum

Crusaders

  • In prima mansa a jucat timid, dar poate si statutul de echipa oaspete a contat int-ro oarecare masura si a pierdut cu 1-2.
  • Crusaders este acum favorita sa castige si atunci cand evolueaza acasa stie cum sa puna problema in fata unui asemenea adversar.
  • Are si ea 47 de meciuri in cupele europene, acolo unde a reusit uneori sa joace bine. Are doua victorii in ultimele noua asemenea jocuri si ambele in dubla mansa cu B36 Torshavn (Insulele Feroe) din primul tur al editiei trecute de Europa League.

Magpies

  • Bruno’s Magpies este o formatie care a luat fiinta in 2013, iar de atunci si pana in prezent a fost mai mult un adversar modest pentru toate celelalte echipe intalnite si care lupta pentru titlu in Gibraltar.
  • Din fericire pentru ea va ramane in istorie drept una dintre formatiile care au castigat meciul avut la chiar prima participare in cupele europene.
  • Astfel, reusitele lui Bent si Pibe vor ramane in istoria clubului. Acestia sunt primii marcatori ai echipei in cupele europene, acolo unde merge in Irlanda de Nord si trebuie sa nu piarda.

Pariaza la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul