Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Croația U21 vs România U21 ponturi pariuri și pronosticuri 27.06.2023

Marți seara, de la ora 21:45, România va juca ultimul meci la această ediție de Campionat European, urmând să dea piept cu Croația, într-o partidă ce se va disputa pe "Stadionul Steaua", unde ne așteptăm ca golurile să nu lipsească.
Croația U21 vs România U21
June 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Croația U21 vs România U21

Ambele naționale au dezamăgit în primele două runde, fiind fără puncte obținute până acum, dar și fără goluri marcate. Așadar, ne așteptăm ca acestea facă tot ce le sta în putință pentru a părăsi turneul cu un succes, de aceea mizăm pe faptul vom avea parte de spectacol. Recomandăm astfel un pariu pe goluri, într-o cotă de 1.70 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Croația U21 – România U21

Peste 1,5 goluri - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Croația U21

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca favorită în această confruntare, așa cum era și normal de altfel, având în vedere faptul , judecând după site-urile de specialitate, dispune de un lot mult mai valoros decât al adversarei sale.
  • Croații aveau pretenții mari la această ediție de Campionat European, vizând minim calificarea în sferturi, însă aceștia au dezamăgit, ratând acest obiectiv, nereusind repete performanța de la turneul precedent.
  • Naționala Croatiei este a treia în grupă, fără puncte acumulate după două partide. Aceasta a pierdut cu Ucraina în primul joc, scor 2-0, urmând apoi o înfrângere la scor minim în fața reprezentativei Spaniei.

ECHIPA PROBABILA: Kotarski; Sigur, Franjic, Perkovic, Krizmanic, Sego; Bulat, Prsir, Baturina; Simic, Beljo

România U21

  • Este una dintre marile dezamăgiri ale acestei ediții de Campionat European. Nu este pe lista favoritelor și nici nu dispune de un lot grozav încât emită pretenții mari, însă, ținând cont de faptul a beneficiat de sprijinul propriilor fani, aceasta a arătat foarte rău în primele două jocuri.
  • „Tricolorii” au dat piept cu Spania în primul joc, în fața căreia nu au arătat absolut nimic. Au jucat cu teamă, aparându-se eroic în prima repriză, reușind intre la vestiare cu 0-0, pierzând însă în cele din urmă la scor de neprezentare.
  • A urmat apoi duelul cu Ucraina, în care aveau nevoie de trei puncte, iar în ciuda acestui aspect, au contat prea puțin pe fază ofensivă, fiind dominați în mod clar, pierzând în final de partidă, în urma unui autogol al lui Dican.

ECHIPA PROBABILA: Târnovanu; Pantea, Racovițan, Dican, Țicu; Lixandru, Miculescu; Ișfan, Munteanu, Petrila; Markovic

Pariază pe Cota 1.70 la Betano!

Plasează pariul