Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Croatia U21 vs Estonia U21 ponturi si pronosticuri 11.11.2021

Joi seara, de la ora 19:00, in Croatia, Stadionul Aldo Drosina gazduieste infruntarea dintre selectionatele U21 ale Croatiei si Estoniei.
Croatia U21 vs Estonia U21
November 11,2021
19:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Croatia U21 vs Estonia U21

Este o diferenta foarte mare intre Croatia si adversara ei, ceea ce se vede foarte bine prin prisma rezultatelor si a cotelor. Va recomand peste 4.5 goluri, cota 2.10 la 888sport.

Ponturi Croatia U21 – Estonia U21

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Croatia U21

  • Este la ani lumina diferenta fata de Estonia, iar casele de pariuri vad in Croatia drept una dintre favoritele serii la nivel de U21.
  • Rezultatele sunt pe masura, selectionata Croatiei reusind ca in ultimele patru meciuri sa inscrie cel putin doua goluri si sa se bucure de succes.
  • Scorul acestor preliminarii l-a facut in runda anterioara. Tot pe seama unui joc in care adversarul nu a spus prea multe, a trecut cu 5-1 de Azerbaijan si este singura din Grupa A cu maximum de puncte.

Estonia U21

  • Nu exista echipa mai slaba decat ea in Grupa A. Estonia ocupa ultimul loc si are 0 goluri inscrise, la fel ca numarul de puncte acumulate.
  • In fiecare dintre meci a suferit esec dupa esec, ceea ce a facut-o sa ajunga la 17 goluri primite. In etapa anterioara a pierdut cu 0-3 in Norvegia.
  • Estonia nu doar ca nu reuseste sa se impuna, ci in ultimele meciuri nu s-a comportat deloc ca o echipa profesionista, ci mai mult ca una de amatori. Are cinci meciuri si doar 3 ocazii pe poarta.

Pariaza pe fotbal la 888sport!

Plasează pariul