Pariuri sportive

Coventry vs Bristol City ponturi Championship 30.01.2024

Marți, în data de 30 ianuarie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Coventry și Bristol City, ce contează pentru runda cu numărul 29 din Championship, urmând să se desfășoare pe “Coventry Building Society Arena”. Se impun gazdele?


Ponturi pariuri și pronostic analizat Coventry vs Bristol City

Coventry este într-o formă de zile mari și mă aștept să continue seria de meciuri foarte bune, mai ales că joacă pe teren propriu. De altfel, Bristol City joacă modest în deplasare. A pierdut un singur meci în ultimele 10 disputate pe teren străin. Reccomand pronosticul 1 solist, la o cotă de 1.85 la Unibet!

Ponturi Coventry vs Bristol City

Netbet
Netbet

Coventry vs Bristol City

1 solist

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Coventry

  • Coventry a fost la un pas de promovarea în Premier League în sezonul precedent - aceștia s-au luptat cu Luton în finala play-off-ului, acolo unde a fost învinsă la penalty-uri.
  • Echipa pregătită de Mark Robins se află doar pe locul 6 în actuala stagiune, cu 43 de puncte acumulate în 28 de etape, fiind în cărți pentru play-off.
  • Gazdele sunt fără înfrângere de 11 partide, timp în care au înregistrat 3 remize și 8 victorii. Utlimul joc disputat a fost cu Sheffield Wednesday în Cupa Angliei, încheiat cu scorul de 1-1.
  • De altfel, Coventry a pierdut un singur joc pe teren propriu din luna aprilie 2023 și până în prezent. Poate obține un nou succes?

ECHIPA PROBABILĂ: Collins - Van Ewijk, Thomas, Kitching, Bidwell - Sakamoto, Sheaf, Eccles, Palmer, O’Hare - Simms

Bristol City

  • După 28 de etape, Bristol City ocupă doar locul 13 în Championship, cu 37 de puncte, fiind la 6 lungimi distanță de play-off-ul de promovare.
  • Echipa oaspete vin după remiza cu Nottingham din Cupa Angliei, scor 0-0. Astfel, rămâne cu o singură victorie în ultimele 6 partide.
  • Bristol City este neînvinsă în ultimele 4 dueluri directe cu cei de la Coventry, timp în care a reușit două remize și două victorii. Poate obține un nou succes? 4.75 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: O’Leary - Tanner, Vyner, Dickie - McCrorie, Williams, James, Pring, Knight, Twine - Conway


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Marius Dublea

Marius Dublea

Marius are deja câțiva ani în echipa noastră, la început oferea doar recomandări individuale din fotbal și tenis, dar acum el se ocupă și de Cota 2, Biletul zilei cu care a înregistrat rezultate foarte bune în ultima perioadă.


Top case de pariuri