Cote pariuri Balonul de Aur 2020

Balonul de Aur, trofeul acordat celui mai bun jucator din lume, nu poate face exceptie de la regula. Pandemia cu noul Coronavirus COVID-19 a bulversat lumea fotbalului. Si, implicit, si cursa pentru acest trofeu.

balonul de aur cote

Cine va fi cel mai bun jucator in 2020?

Coronavirus COVID-19 a oprit practic fotbalul. Euro 2020, stiti deja, a devenit Euro 2021. Pentru competitiile europene majore, UEFA Champions League si UEFA Europa League, exista doar posibile scenarii. La fel si pentru cele derulate pe alte continente. Ca si pentru intrecerile nationale. Incercarea de a opri raspandirea virusului a inchis stadioanele. Iar planurile concrete referitoare la editiile in curs au, pentru moment, doar statutul de propuneri. Dependente de momentul in care lucrurile vor reveni la normal.

Balonul de Aur 2020 nu face exceptie. Pentru moment singurele certitudini sunt performantele din cele doua luni in care s-a jucat. Carora ar trebui sa li se adauge cifrele si realizarile din meciurile care se vor disputa dupa ce pandemia cu noul Coronavirus COVID-19 se va opri. Fara indoiala, nu este exclus ca si in acest caz sa fie luata decizia de a se “sari” peste editia 2020. Insa, pana ce o astfel de decizie va deveni efectiva – France Football nu a anuntat inca o astfel de masura – sa vedem cum stau lucrurile. Si sa luam la “puricat” ce ii recomanda pe cei care sunt in cursa pentru trofeu, in ordinea cotelor oferite de 888sport.

Bonus 100% pana la 1000 RON la primul depozit
Pariază acum

Lionel Messi (Barcelona, Argentina)

Este in cursa pentru cel de-al saptelea trofeu. Este golgeter in LaLiga, cu 19 reusite, si este factorul principal pentru pozitia de lider a echipei sale chiar in conditiile unui sezon mediocru al catalanilor. Unul afectat de probleme de efectiv si la nivelul conducerii tehnice. In 2020 a marcat de 9 ori si a oferit 7 pase decisive. Este adevarat, performantele sale nu sunt la acelasi nivel in meciurile disputate in deplasare, insa, cu siguranta, pentru cei care dau votul, prestatia de ansamblu va conta mai mult.

Kylian Mbappé (PSG, Franta)

Este inca extrem de tanar, desi a acumulat deja destule sezoane la nivel inalt. Si a aratat ca poate sa fie liderul echipei chiar si in perioada in care Neymar a absentat din pricina accidentarii. De altfel, chiar si dupa revenirea brazilianului a continuat sa ofere prestatii de top, iar acum se vorbeste despre o posbila mutare a sa la Real Madrid. In ceea ce priveste cifrele, vorbim despre 18 goluri, cu care a ajutat-o pe PSG sa fie lider si sa ajunga in finala in ambele Cupe interne. Ca si sa-si asigure calificarea in sferturile de finala ale UEFA Champions League. Iar in 2020 a reusit 13 goluri si 9 pase decisive.

Cristiano Ronaldo (Juventus, Portugalia)

Dupa un start de sezon cu prestatii fluctuante, Cristiano a ambalat motoarele incepand din decembrie. A marcat de-atunci in 11 meciuri consecutive de Serie A, ajungand la 21 de reusite, si este, fara indoiala, principalul candidat din Serie A pentru Balonul de Aur. In 2020 are 13 goluri si doua pase decisive si este unul dintre cei mai in forma jucatori din Peninsula.

Neymar (PSG, Brazilia)

Dupa doi ani de prestatii oscilante si o accidentare care l-a tinut departe de gazon, Neymar a devenit jucatorul pe care PSG il astepta. Cele doua goluri contra lui Dortmund au fost determinante pentru calificarea parizienilor in sferturile UEFA Champions League. A inceput anul cu 9 goluri si 4 pase decisive si a aratat ca pate sa fie jucatorul pe care PSG se poate baza pentru a-si atinge obiectivul de a castiga trofeul european.

Top case de pariuri online 2020

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere