Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cosmos vs Sutjeska ponturi și pronosticuri 20.07.2023

De la ora 21:45, joi seara, Cosmos și Sutjeska se vor duela în manșa secundă a turului I preliminar din Europa Conference League. 0-1 a fost scorul după prima partidă, unde doar Sutjeska a contat.
Cosmos vs Sutjeska
July 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cosmos vs Sutjeska

În meciul din tur a existat o singură echipă pe teren și aceasta a fost Sutjeksa. A ținut mingea preț de 70% din timpul efectiv de joc și nu i-a permis adversarului din San Marino să-i amenințe poarta în vreun fel. Diferența prea mare arătată în prima manșă îmi dă speranță că formația gazdă nu va putea înscrie nici acum. Drept urmare, vă recomand nu marchează ambele, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Cosmos – Sutjeska

Scor corect 2-0 - Cota 1.78⭐
Pariază acum

Cosmos

  • Nivelul fotbalului din San Marino lasă de dorit atât la nivel de echipe de club, dar și când vine vorba despre echipele naționale.
  • Cosmos a reușit să impresioneze doar în campionatul intern unde a terminat pe prima poziție în urma victoriei cu La Fiorita.
  • În ceea ce privește participarea ei din cupele europene lucrurile sunt destul de dificile. Nu doar că are nevoie să remonteze acel 0-1 din tur, dar trebuie să schimbe radical jocul. A avut 0 șuturi pe poartă și de foarte puține ori jucătorii lui Cosmos au trecut propria jumătate cu mingea la picior.

Sutjeska

  • Mai durează câteva zile până când debutează campionatul Muntenegrului. Prima etapă este programată la finalul acestei săptămâni, iar Jezero este adversarul Sutjeskăi.
  • În ciuda statutului de formație gazdă pe care l-a avut în urmă cu săptămână, formația muntenegreană a avut nevoie de 78 de minute și trei schimbări efectuate pentru a obține victoria.
  • Singurul gol al unui meci dominat cap coadă de Sutjeska a venit din partea rezervei Bozo Markovic. Fundașul de 33 de ani a intrat în teren în minutul 58 și a înscris în minutul 78.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul