Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Club Brugge vs Osasuna ponturi și pronosticuri 31.08.2023

De la ora 21:30, Club Brugge și Osasuna au meci direct în cadrul manșei secunde a play-off-ului Europa Conference League. Formația belgiană a câștigat cu scorul de 2-1 în tur.
Club Brugge vs Osasuna
August 31,2023
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Club Brugge vs Osasuna

Forma bună a lui Club Brugge i-a adus victoria cu 2-1 și în tur, iar cel mai probabil va face o impresie bună și de această dată. Victorie Club Brugge este recomandarea mea, cotă 2.15 la Superbet.

Ponturi Club Brugge – Osasuna

victorie Sparta Praga - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Club Brugge

  • Precedentele șase dueluri au fost câștigat la pas de Club Brugge. Formația din Belgia a reușit să înscrie 25 de goluri în toate aceste dueluri.
  • Cel mai recent dintre ele este meciul din Pamplona care s-a disputat în urmă cu o săptămână. Skov Olsen și De Cuyper au înscris golurile victoriei.
  • Revenirea pe terenul propriu este de bun augur. În fața propriilor suporteri nu a pierdut în cele patru dueluri deja disputate, iar în palmares și-a trecut trei victorii și un egal, 1-1 cu Mechelen.

Echipă probabilă: Mignolet; Buchanan, Mechele, Spileers, De Cuyper; Onyedika, Vanaken, Vetlesen; Skov Olsen, Zinchernagel, Thiago

Osasuna

  • Provenită dintr-un campionat mai puternic, Osasuna nu prea este obișnuită cu miza partidelor din cupele europene, iar lucrul acesta s-a văzut și în tur.
  • Formația din Pamplona a fost depășită cu 2-1 în tur și singura sa altenativă pentru a forța calificarea este să se impună.
  • A dovedit că poate pune probleme și în deplasare. Recent a trecut cu scorul de 2-1 de Valencia, în cea de-a treia rundă a campionatului Spaniei.

Echipă probabilă: Fernandez; Pena, Catena, D. Garcia, Mojica; Moncayola, Torro, Oroz; Avila, Budimir, Gomez

Pariază la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!!

Plasează pariul