Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cliftonville vs Dunajska Streda ponturi si pronosticuri 14.07.2022

Joi, de la ora 22:00, la Belfast, pe Solitude are loc meciul retur al optimilor de finala din calificairle Europa Conference League, unde Cliftonville o intalneste pe Dunajska Streda.
Cliftonville vs Dunajska Streda
July 14,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Cliftonville vs Dunajska Streda

Neavand de ales, Cliftonville probabil ca urmeaza sa joace agresiv si atunci ma astept sa vad cum oaspetii vor specula lucrul acesta si se vor inscrie goluri. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cota 2.00 la Superbet.

Ponturi Cliftonville – Dunajska Streda

peste 18.5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Cliftonville

  • A facut cum a facut si a strans 39 de meciuri in istoria participarilor ei in cupele europene. Cliftonville vrea acum sa rastoarne acel 1-2 din tur si are nevoie sa joace un fotbal mult mai bun.
  • Din nou este outsider, cu toate ca joaca pe terenul propriu. Chiar si asa este o formatie modest dovada stau rezutlatele. In ultimele noua meciuri din cupele europene a castigat una singura, in alte sapte a pierdut si un alt duel l-a incheiat la egalitate.
  • Acum trebuie sa castige, iar o victorie minima o aduce in prelungirile dublei manse cu Dunajska Streda.

Dunajska Streda

  • Evolutia slovacilor a lasat de dorit intr-o prima repriza in care au si fost eglati la 1. Insa, in a doua repriza a fost o singura formatie pe teren si aceea a fost ea.
  • Golurile lui Szantho si Krstovic au facut-o sa castige cu 2-1 acel duel in care Moumou a fost eliminat pe final si va rata a doua mansa.
  • Pe de alta parte, acest duel este primul din acest sezon, iar joi va evolua in a doua partida, acolo unde din nou pleaca cu prima sansa.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul