Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Chile vs Uruguay ponturi si pronosticuri 30.03.2022

Miercuri dimineata, de la ora Romaniei 02:30, Chile si Uruguay se intalnesc in etapa cu numarul 18 din calificarile sud-americane pentru Cupa Mondiala. Meciul are loc pe San Carlos de Apoquindo din Santiago de Chile.
Chile vs Uruguay
March 30,2022
02:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Chile vs Uruguay

Cum Uruguay in deplasare a primit aproape de doua ori mai ulte goluri decat cele opt pe care le-a inscris, ma astept sa vad aceasta diferenta si pe tabela. Victorie Chile este recomandarea mea, cota 2.20 la Superbet.

Ponturi Chile – Uruguay

Victorie Augsburg - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Chile

  • Vine dupa un meci greu de digerat, unde a pierdut cu 0-4 in fata Braziliei, insa a evoluat pe teren strain. Are o problema si acasa, in cel mai recent asemenea duel a cedat cu 1-2 in fata Argentinei.
  • In clasament inca vrea sa mearga la Mondial, insa rezultatele nu sunt deloc de partea ei si o sa vada la televizor turneului final. Se afla pe locul 7, cu 19 puncte, la doar doua puncte distanta de locul 5 care duce la baraj, insa nu sta la mana ei.
  • Nici faptul ca joaca pe terenul propriu n-o pune intr-o lumina mai buna. In ultimele doua dueluri disputate in aceasta postura a fost invinsa.

Uruguay

  • Vine la Santiago de Chile precum intr-o vacanta, avand in vedere ca matematic este la Cupa Mondiala din Qatar. Se afla pe 4, cu 25 de puncte, la egalitate cu Euador, cea care se afla pe locul al treilea.
  • De asemenea, forma de moment este una foarte buna, Uruguay reusind ca in ultimele trei runde sa se bucure de succes.1-0 cu Peru este scorul celui mai recent duel, unde De Arrascaeta (Flamengo) a inscris singurul gol al meciului.
  • Partea mai putin buna este ca joaca in deplasare, locul unde in ultimele cinci dispute s-a impus o singura data. In trei dintre aceste jocuri a pierdut si un altul s-a incheiat la egalitate.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul