Meciul zilei: CFR Cluj vs CSU Craiova

Cel mai important duel al acestei seri în fotbalul românesc din etapa cu numărul 9 este cel dintre CFR Cluj și CSU Craiova programat de la ora 21:00 pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu din Gruia. Cele două formații nu sunt la primul episod din această stagiune, însă de această craiovenii sunt mai bine pregătiți pentru a pleca de la Cluj cu măcar un punct.
cfr craiova

CFR Cluj traversează un an extrem de dificil după plecarea lui Dan Petrescu de la echipă deoarece în ultima vreme au existat mari oscilații de rezultate și de formă. Clujenii sunt antrenați în acest moment de Toni Conceicao, dar activitatea acestuia se vede destul de puțin pentru ce se dorește la clubul din Ardeal. CFR-ul se află în acest moment pe locul 5 cu 16 puncte, fiind la 5 distanță de poziția cu numărul 2 din Liga1, iar cu siguranță această diferență se poate recupera însă cu foarte multă grijă și atenție. Ardelenii au traversat momentul celor 3 meciuri fără victorie și iată cum etapa trecută au adus victoria la Cluj grazie lui Țucudeanu care înscrie la Târgu Mureș în fața lui Hermannstadt în minutul 80.

CFR Cluj echipa probabila: Arlauskis – Camora, Lang, Vinicius, Manea – Moutinho, Males, Djokovici – Paun, Tucudean, Omrani

CSU Craiova realiează lucruri nu chiar atât de notabile până în acest moment, iar majoritatea oamenilor au două idei cu privire la echipa lui Mangia în acest moment care fie va claca cât de curând și nu se va mai putea ridica o vreme destul de mare ori va exploda deodată și iată cum Craiova se va lupta din nou la titlu. Formația din Bănie antrenată de italianul Mangia este dornică de a câștiga trofee și iată cum în acest moment, craiovenii se află pe poziția cu numărul 7 cu 14 punct extrem de aproape de zona de play-off. Craiova a reușit să obțină 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 5 partide, iar cel mai important succes din ultima vreme este cel din etapa trecută contra celor de la Viitorul, scor 2-0 pentru olteni care au practicat un joc extrem de solid și rapid care iată cum le-a adus trei puncte acestora.

CS U Craiova echipa probabila: Pigliacelli – Donkor, Kelici, Ferreira, Briceag – Fedele, Cicaldau, Bancu – Barbut, Koljici, Mitrita

Ultimul joc ce s-a disputat între cele două a fost chiar în finala Supercupei României ce s-a disputat acum 2 luni și jumătate când CFR Cluj a reușit să dobândească acest trofeu după un joc ce s-a păstrat din mandatul lui Dan Petrescu, de atunci lucrurile sunt schimbate extrem de mult, mai ales din punct de vedere al filosofiei de atac și apărare și multe altele. Voi merge astfel pe minim un gol marcat de craioveni care pot profita de lacunele din ultima vreme ale clujenilor și chiar de ce nu să câștige în Gruia, ne mai reușind acest lucru din 2017.

Pont Pariuri România - Serbia