Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cehia vs Polonia ponturi și pronosticuri 24.03.2023

De la ora 21:45, în Grupa E, în chiar runda inaugurală se vor duela naționalele Cehiei și Poloniei. Partida de la Praga se va disputa pe Fortuna Arena și este transmisă de Digi Sport 3 și Prima Sport 2.
Cehia vs Polonia
March 24,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Cehia vs Polonia

Sunt doua naționale rivale, dar în ultimii ani s-au adapdat și au început să iasă la joc. Cel puțin Polonia este o echipă care în ofensivă are jucători de top, cu Lewandowski în rol principal. Marchează Polonia, aceasta este recomandarea mea, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Cehia – Polonia

Sub 18.5 game-uri - Cota 2.00⭐
Pariază acum

Cehia

  • Reprezentativa Cehiei a avut parte un an 2022 destul de greu, iar în cele zece meciuri disputate a reușit doar două victorii, 2-1 cu Elveția și 5-0 cu Insulele Feroe.
  • Cel mai recent joc datează din luna noiembrie a anului trecut, acolo unde a pierdut cu scorul de 1-2 în disputa cu Turcia. A fost a cincea victorie din precedentele șase dueluri.
  • Lucruri stau diferit când joacă rolul de gazdă. Acolo a izbutit trei victorii, un egal și a pierdut cu 0-4 jocul contra Portugaliei.

Echipă probabilă: Pavlenka; Coufal, Holes, Brabec, Jemelka; Soucek, Kral, Barak; Cerny, Schick, Hlozek

Polonia

  • Spre deosebire de Cehia care s-a uitat la televizor când s-au jucat meciurile din cadrul Mondialului din Qatar, Polonia a fost acolo.
  • Selecționata poloneză s-a calificat în faza optimilor de finală, de unde a fost eliminată de finalista Franța. De altfel, precedentele două meciuri au fost pierdute cu Argentina și Franța, echipele care au jucat finala.
  • Va juca pe teren străin acum, într-un rol în care nu a replicat deloc timid. Exceptând duelurile de la Mondial, Polonia a pierdut doar unul din ultimele opt astfel de dueluri.

Echipă probabilă: Szczesny; Cash, Kiwior, Bednarek, Frankowski; Kaminski, Zielinski, S Szymanski, Linetty, Zalewski; Lewandowski

 

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările pentru EURO 2024!

Plasează pariul