Cehia - Ucraina. Echilibru perfect între cele două selecționate

Pe Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty vom avea parte de un duel extrem de încins între două naționale care își doresc să facă parte din nou pe tabloul grupelor de la următorul turneu final. Este vorba de meciul dintre Cehia și Ucraina ce se va disputa de la ora 21:45, echilibrul fiind cel mai perfect termen care poate descrie acest eveniment.
cehia ucraina

Cehia lui Karel Jarolim a ratat calificarea la Cupa Mondială din Rusia, dar acest lucru nu a fost o dezamăgire pentru federația cehă întrucât se cunoștea foarte bine situația de la națională, iar cu siguranță majoritatea specialiștilor din Cehia se așteptau ca naționala lor să nu prindă biletul spre turneul final. Această pauză a fost binevenită pentru naționala cehă care este pregătită totuși să participe la Euro 2020 mai ales că în 2016 a avut ghinionul de o grupă extrem de dificilă cu Spania și Croația care nu i-au dat nicio șansă că se poate califica. Jocul prestat de naționala lui Karel Jarolim nu arată deloc rău pe zona ofensivă unde întotdeauna a încercat să își facă simțită prezența contra oricărei naționale, în schimb pe zona de apărare lucrurile nu se prezintă la fel de bine, în majoritatea partidelor primind cel puțin un gol din partea adversarelor. Ultimele jocuri disputate de cehi au fost cele două amicale contra Nigeriei, scor 1-0 în favoarea acestora, și 0-4 pentru naționala Australiei.

Ucraina vine la Uherské Hradiště pentru a încerca să debuteze cu dreptul în această campanie de calificare pentru Euro 2020. Naționala condusă de legenda Andriy Shevchenko a ratat calificarea pentru Cupa Mondială la mustață, islandezii reușind să o devanseze  pe ultima sută de metri, și iată cum ucrainenii au privit din fața televizoarelor acest turneu final. De această dată, lucrurile speră să se realizeze cu totul diferit deoarece se dorește performanță în cadrul acestei naționale, șansa fiind cea mai importantă în aceste momente pentru naționala lui Shevchenko care ar trebui să beneficieze de ea la maximum. 5 amicale au disputat ucrainenii în acest an, reușind să nu piardă niciunul în compania unor naționale precum Slovacia, Maroc sau Albania.

Cele două naționale sunt văzute ca fiind destul de echilibrate în acest duel conform cotelor oferite de casele de pariuri deoarece loturile acestora se prezintă cam la aceeași valoare, mai ales stilul de joc fiind aproape identic, iar tocmai acest lucru împinge partide spre un rezultat de egalitate, mai ales că este primul meci din această campanie, iar niciuna dintre naționale nu va risca chiar atât de tare. Voi miza pe un joc cu cel puțin un egal la pauză sau la final, și pe un rezultat cu maxim 2 goluri pe tabelă.

Pronosticuri West Ham - Chelsea