Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Bulgaria vs Muntenegru ponturi pariuri și pronosticuri 24.03.2023

Vineri, 24 martie, de la ora 19:00 va avea loc meciul Bulgaria vs Mecedonia, contând pentru prima etapă din calificările pentru EURO 2024, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Bulgaria vs Muntenegru
March 24,2023
19:00

Ponturi Bulgaria vs Muntenegru

1 pauza/1 final - cotă 2.10 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bulgaria vs Muntenegru

De 6 ori s-au întâlnit până acum cele două naționale, iar în 4 dintre ele am avut parte de maxim două goluri. Mă aștept la un meci echilibrat, cu puține reușite, mai ales că este doar prima rundă din calificări. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.54 la Unibet!

Bulgaria

  • Bulgaria a jucat decent în Liga Națiunilor. Într-o grupă cu Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar, aceștia s-au clasat pe locul secund, cu 9 puncte strânse în 6 jocuri.
  • Trebuie spus faptul că bulgarii sunt neinvinsi în ultimele 6 partide disputate în toate competițiile (3 victorii și 3 remize). Ultimele două jocuri au fost amicale cu Cipru (victorie cu 2-0) și cu Luxemburg (0-0).
  • În preliminariile pentru Cupa Mondială, Bulgaria nu a avut nici o șansă Elveția, Italia și Irlanda de Nord. Au încheiat grupa pe locul 4, în față Lituaniei.
  • Conform bookmakerilor, Bulgaria este ușor favorită în acest joc – 2.60 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Vutsov – Antov, Hristov, Nedyalkov – Stoyanov, Kirilov, Gruev, Krastev, Velkovski – Despodov, Delev

Muntenegru

  • Muntenegru se poate lăuda cu victorii doar contra României. Aceștia au câștigat atât în tur, cât și în retur în Liga Națiunilor (2-0/0-3).
  • În preliminariile pentru CM 2022, Muntenegru s-a clasat doar pe locul 4, după Olanda, Turcia și Norvegia, dar înaintea celor din Letonia și Gibraltar (12 puncte în 10 jocuri). Trebuie menționat acel 2-2 cu Olanda!
  • Înainte de a da piept cu Bulgaria, Muntenegru a disputat două partide amicale, cu Slovenia (înfrângere cu 1-0) și cu Slovacia (0-0).
  • 2.90 este cota pentru o victorie în Bulgaria.

ECHIPA PROBABILĂ: Carevic – Vesovic, Savic, Sipcic, Radunovic – Marusic, Loncar, Jankovic, Jovovic –
Jovetic, Krstovic

Pariază pe COTA 1.54 la Unibet!

Plasează pariul