Bulgaria - Norvegia. Se preconizează un rezultat de egalitate

Aproape de țara noastră se va disputa o partidă din liga C a noului format UEFA care cu siguranță se anunță extrem de dificil de pronosticat, naționalele fiind aproximativ de aceeași valoare. Este vorba de duelul dintre Bulgaria și Norvegia ce este programat de la ora 19:00 pe stadionul Vasile Levski din Sofia, și se anunță extrem de tensionat deoarece ambele naționale își doresc să simplifice lucrurile calificării încă din această seară.
bulgaria norvegia

Bulgaria a debutat cu dreptul în Liga Națiunilor chiar recent într-o partidă la care nimeni nu credea ca poate realiza un rezultat mare. Vecinii noștrii au izbutit un succes răsunător pe terenul slovenilor lui Matavz&Co, scorul fiind de 1-2 în favoarea bulgarilor care astfel se văd cu șanse mari de a se clasa pe prima poziție în cele din urmă. Jocul prestat de verzi a fost unul excelent pe alocuri, reușind să surprindă de foarte multe ori pe faza ofensivă, în timp ce apărarea s-a ridicat la nivelul unei competiții de top. Norocul a fost și de partea acestora în multe momente, dar rezultatul final este cel mai important, lucru ce poate conta decisiv în această seară mai ales la moralul jucătorilor care speră să repete performanța și în fața nordicilor.

Norvegia nu s-a lăsat nici ea mai prejos și a reușit să câștige primul duel din Liga Națiunilor, fiind într-adevăr un rezultat care va conta foarte mult în economia acestei seri. Nordicii s-au impus pe teren propriu în fața ciprioților cu scorul de 2-0, clasându-se astfel după primul joc pe poziția întâi în grupă, și având șanse reale să rămână pe același loc și după această seară dacă lucrurile nu se vor schimba prea mult pentru norvegieni. Naționala condusă de la margine de suedezul Lagerbeck traversează momente foarte bune, cu rezultate excelente în ultima vreme care deși s-au perindat în jurul amicalelor, au clădit o națională ce se poate lupta cu orice adversar din Europa printre formațiile de mâna a doua în special.

Cele două selecționate au mari șanse să își impartă punctele în această seară dacă stăm să privim la faptul că ambele au reușit să câștige primul joc, iar cu siguranță norvegienii cel puțin în această deplasare își vor dori un punct măcar care să îi mențină pe aceeași poziție, în timp ce bulgarii nu cred că au puterea să dea lovitura pentru a doua oară consecutiv, mai ales că au în față o adversară extrem de bine așezată pe faza defensivă. Voi merge astfel pe un rezultat cu maxim două goluri pe tabelă și pe un rezultat de egalitate la finalul meciului.

Pronosticuri Levante - Sevilla