Bulgaria - Cipru. Ponturi pariuri și cote

O altă partidă ce se dispută în cadrul Ligii C este cea dintre Bulgaria și Cipru care își va avea fluierul de începere de la ora 19:00 și va putea fi urmărită pe stadionul Vasil Levski din Sofia. Gazdele au un avantaj destul de mare în fața combatantei din această seară, iar rezultatul ar trebui să nu capete nicio surpriză la finalul jocului.
bulgaria cipru

Bulgaria lui Hubchev a impresionat în ultimii ani în campaniile de calificare acolo unde nu s-a făcut deloc de râs ci chiar a încercat să se aproprie pe cât se poate de multe de zona barajului, dar din nefericire pentru verzi, diferența de valoare între aceștia și restul combatanților a fost prea mare, având nevoie de adversari pe măsura lor. Cu noul format instituit de FIFA, bulgarii pot profita de această Ligă a Națiunilor pentru a avea o campanie de califice cu mari șanse pentru a participa la CE. Selecționata lui Hubchev a debutat cu dreptul în ambele jocuri disputate de până acum, Bulgaria fiind pe primul loc cu 6 puncte. Cu un 1-0 pe teren propriu contra Norvegiei și un 2-1 pe terenul slovenilor, verzii sunt pe val în acest moment atât din punct de vedere al rezultatelor cât și al jocului, și au mari șanse să o continue pe aceeași rută și după jocul din această seară.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Cipru nu a fost niciodată o selecționată care a emis pretenții la vreo calificare fie la CE fie la cel Mondial, dar încearcările ei au fost întotdeauna maxime deoarece dorința fotbaliștilor s-a observat la fiecare joc disputat mai ales contra unei naționale mult mai puternice. În campania pentru CM din Rusia, Cipru a obținut 10 puncte, fiind la 9 distanță de baraj, un interval destul de mare de puncte pentru a putea fi recuperat. Cu noul format instituit de FIFA, selecționatele care nu dețin șanse prea mari la vreo participare la un Turneu Final pot spera la un asemenea bilet deoarece campania de calificare se realizează după noul aranjament potrivit Ligii Națiunilor. Ciprioții trebuie să tragă tare în acest jocuri, mai ales că au o victorie și o înfrângere în ultimele două meciuri. Dacă în partida din Norvegia, sud-europenii au pierdut cu scorul de 0-2, în jocul de pe teren propriu au câștigat în fața slovenilor cu un 2-1 total neașteptat.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Bulgaria – Cipru

Cota bulgarilor este una excelentă dacă stăm să analizăm toți factorii care au condus spre oferirea titlului de favoriți în acesată seară, dar o fluctuație foarte mare îl are rezultatul de egalitate. Nu cred că vom vedea primul rezultat nul în jocul din această seară, și voi miza astfel pe un rezultat cu două goluri marcate de bulgari și chiar pe minimum 3 goluri arătate pe tabelă la finalul partidei.

Pronosticuri Bulgaria - Cipru