Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Buducnost vs Struga ponturi pariuri și pronosticuri 01.08.2023

Marți, în data de 1 august, cu începere la ora 22:00, se va juca partida retur dintre Buducnost și Struga, ce contează pentru turul II preliminar din Conference League, urmând să se desfășoare pe “Stadion Pod Goricom”. Meci echilibrat?
Buducnost vs Struga
August 01,2023
22:00

Ponturi Buducnost vs Struga

1 solist - cotă 1.60 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Buducnost vs Struga

Se anunță un duel la fel de echilibrat ca în tur, mai ales că Struga are avantaj minim. Buducnost nu impresionează în acest început de sezon și, cu siguranță, va avea o misiune grea în retur. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.65 la NetBet.

Buducnost

  • După ce a fost eliminată din preliminariile Champions League (0-5 cu Breidablik), Buducnost este la un pas să fie eliminată și din Conference League.
  • Campionatul în Muntenegru tocmai a început. Buducnost a debutat cu stângul, pierzând cu 2-1 în fața celor de la Mladost DG.
  • Poate Buducnost întoarce scorul din tur? 3.05 este cota la calificare!

Struga

  • La fel ca adversara sa, Struga vine tot din preliminariile Champions League, acolo unde a pierdut la limită cu Zalgiris (0-0 în tur și 1-2 în retur).
  • Pentru nord-macedoneni este doar a doua experiență europeană. În 2021, aceștia erau eliminați în primul tur din Conference League de Liepaja (5-2 la general).
  • După victoria din tur (1-0), caselor de pariuri le oferă prima șansă la calificare – 1.35 este cota pentru a merge mai departe!

Pariază pe COTA 1.65 la NetBet!

Plasează pariul