Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Buducnost vs Bredablik ponturi si pronosticuri 28.07.2022

Joi, de la ora 21:30, Buducnost primeste vizita celor de la Bredablik, in a doua mansa din turul II preliminar al Europa Conference League. In prima mansa a fost 2-0 in favoarea islandezilor.
Buducnost vs Bredablik
July 28,2022
21:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Buducnost vs Bredablik

Avand nevoie mare de victorie daca vrea sa ramana in cupele europene, atunci Buduscnost o sa tina pasul mai greu si probabil ca trebuie sa riste. Ma astept sa apara brese, iar la final Bredablik sa plece neinvinsa. Recomandarea mea este X2, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Buducnost – Bredablik

Scor corect 0-2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Buducnost

  • Evolutia echipei din Muntenegru nu a fost mai buna nici in primul tur, atunci cand a trecut cu greu de KF Llapi, insa pare ca n-a invatat nimic.
  • Atunci dispunea cu 4-2 la general de formatia kosovara, ceea ce nu prea mai are cum sa se intample si in fata islandezilor de la Breidablik.
  • Invinsa cu 2-0 in prima mansa, acum singura solutie a lui Buducnost este sa se mentina in cupele europene printr-o victorie la cel putin doua goluri diferenta. Partea mai putin buna este ca in tur l-a pierdut pe Raznatovic, jucatorul luand cartonasul rosu direct. Mirkovic si Nedovic au fost si ei eliminati, insa dupa doua galbene.

Bredablik

  • Faptul ca este in plin campionat si-a spus cuvantul si in tur, atunci cand a dispus cu scorul de 2-0 de Buducnost. Ambele goluri au venit in ultimele minute ale meciului.
  • E drept, a afectat-o mult duelul cu Buducnost si asta s-a vazut cateva zile mai tarziu, atunci cand a evoluat intr-o alta partida din campionatul intern.
  • Fata in fata cu Hafnarfjordur, Breidablik a tinut pasul cu ea desi a evoluat in 10 inca din minutul 9 si pana la urma tabela a indicat 0-0.

Pariaza la Superbet pe meciurile din Europa Conference League!

Plasează pariul