Brondby - Nordsjaelland. Galbenii sunt într-o formă excelentă.

Runda a 4-a din Danemarca continua și în această duminică cu trei partide ce se anunță extrem de interesante. Una dintre aceste partide este cea dintre Brondby și Nordsjaelland, joc programat de la ora 19:00 pe Brondby Stadion. Poate cele mai spectaculoase formații din sezonul trecut se înfruntă în această seară într-un efectiv aproape identic, dar cu o altfel de atitudine și un alt tonus de joc.
Nordsjaelland

Brondby, gazda acestei partide, pornește pe bună dreptate cu prima șansă la câștigarea jocului lucru care nu miră pe nimeni deoarece galbenii sunt mult mai valoroși decât combatanta din această seară. Echipa condusă de la margine de neamțul Zorninger are o revanșă de luat față de suporteri pentru titlul pierdut inexplicabil în sezonul trecut. În prima etapă, Brondby a reușit să se impună destul de categoric pe terenul celor de la Randers, scor 2-0, Wilczek marcând primul gol din acest campionat. Galbenii nu au reușit să lege această victorie cu un nou succes, remizând chiar pe teren propriu contra celor de la Velje, scor 1-1. În ultima etapă au câștigat în fața celor de la Hobro cu scorul de 2-1, și astfel urcă pe locul 2, păstrând legătura cu prima poziție. Jocul din această seară se anunță dificil pentru galbeni, dar cu o așezare bună în teren și cu un atac care să fructifice fazele de poartă, Brondby poate obține toate cele trei puncte.

Nordsjaelland, oaspetel acestei partide, este cotată cu șansa a doua la victorie conform caselor de pariuri. Echipa antrenată de Hjulumand traversează o perioadă destul de aglomerată de partide. Aceasta a disputat numai puțin de 7 meciuri în trei săptămâni, acesta urmând să fie al 8-lea. În prima etapă, oaspeții au reușit să remizeze pe teren propriu contra celor de la Esbjerg, rezultat ce nu este în tocmai corect deoarece după aspectul jocului, Nordsjaelland merita să câștige. Acum două runde a remizat pe terenul celor de la Aalborg cu scorul de 1-1, în timp ce acum o săptămână a câștigat categoric pe teren propriu contra celor de la Vendsyssel FF cu scorul de 3-0. Interesul celor de la Nordsjaelland în acest început de sezon competițional a fost pentru calificarea în următoarea fază eliminatorie, reușită de altfel în fața celor de la AIK Stockholm. Prospețimea este principal problemă a oaspeților în această seară, dar speră să o aibă la începutul partidei.

Cred că vom asista la un joc extrem de spectaculos, cu un Brondby care va ataca intes la poarta celor de la Nordsjaelland, rămânând să vede dacă galbenii se vor impune la scor sau vor avea probleme cu acest lucru. Totuși, impresia este că vom vedea cel puțin 3 goluri pe tabelă, iar cu siguranță cu un Brondby care va sărbători un nou succes.